Sinem Sarıyıldız Türkiye Şampiyonu

Sinem Sarıyıldız Türkiye Şampiyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2017 16:13
Sinem Sarıyıldız Türkiye Şampiyonu
Adana’da gerçekleştirilen Okullar arası Yıldızlar Kick Boks şampiyonasında mücadele eden Ispartalı sporcumuz Sinem Sarıyıldız, Türkiye Şampiyonu oldu.

Okullar arası yıldızlar Kick Boks şampiyonası kız ve erkeklerde 45 ilden toplam 700 sporcunun katılımı ile Adana'da yapıldı. 25-26 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Ispartalı sporcularımızda mücadele etti.

Şampiyonanın sonunda Isparta’yı gururlandıran bir başarı geldi. İki gün boyunca dereceye girebilmek için ringe çıkan Ispartalı sporcularımızdan Sinem Sarıyıldız, ortaya koyduğu üstün performansla Türkiye Şampiyonu oldu.

Okullar arası Yıldızlar Kick Boks şampiyonasında ilimize altın madalya kazandıran Sporcumuz Sinem Sarıyıldız, Kick Boks İl Temsilcisi Ali Gülsever, Antrenörü Bülent Çetin’le birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, farklı branşların yanı sıra Kick Boks sporunda elde edilen bu başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. İl Müdürü Gevrek, aynı zamanda Yalvaç Çınar Spor Kulübü sporcusu olan Sinem Sarıyıldız ve antrenörü  Bülent Çetin’i kutlayarak başarılar diledi.

Kick Boks İl Temsilcisi Ali Gülsever, sporun ve sporcunun yanında olan ve kendilerine desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Gevrek, başarılı sporculara hediyeler takdim etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.