Sinirler Gergin

Vatan Mahallesi'nde evlerini ve işyerlerini su basan vatandaşlar sorunlarına çözüm bulunamayınca muhtarla tartıştı. Benzer bir tartışmada Karaağaç Mahallesinde yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2013 16:29
Sinirler Gergin

Vatan Mahallesi'nde evlerini ve işyerlerini su basan vatandaşlar sorunlarına çözüm bulunamayınca muhtarla tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Vatan Mahallesi'nde aşırı yağıştan dolayı evlerini ve iş yerlerini su basan vatandaşlar Belediye Yetkililerin gelmesini bekledi. Yetkili kimseyi bulamayan mahalle sakinleri durumu muhtara iletti. Muhtardan da olumlu sonuç alamayan vatandaşlar, muhtarla bir süre tartıştı.

Öte yandan Karaaaç Mahalle Muhtarı Bilal Yılmazer de çevredeki bulunan esnaflar tarafından darp edildi. Muhtarla tartışan vatandaşların öfkesi yatışmayınca muhtar kendisini muhtarlık binasına kilitledi. Öfkeli vatandaşları sakinleştirmek ise diğer vatandaşlara düştü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum