Sır İntiharın Kilidi Çözülüyor

Sır İntiharın Kilidi Çözülüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2016 12:20
Sır İntiharın Kilidi Çözülüyor

Geçtiğimiz Cuma günü Isparta'da ormanlık bir alanda cesedi bulanan özel bir bankanın müdürü A. U. ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Bankanın Mudileri, 'Müdür tarafından dolandırıldıkları' gerekçesiyle dün Isparta Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundular. Mağdurlar ifadelerinde A.U., tarafından hesaplarından izinsiz para çekildiğini iddia ettiler.

Isparta'da geçtiğimiz Cuma günü bir bankanın şube müdürü A.U. dağ yolunda ormanlık alanda başından vurulmuş halde ölü bulundu. Kamuoyu bu olayı intihar mı, cinayet mi? diye konuşurken, Pazartesi günü bankanın bazı mudilerinin savcılığa suç duyurusunda bulunması olayın seyrini bir anda değiştirdi.

Banka Mudilerinin iddiasına göre, 'Banka Şube Müdürü A.U., Isparta ve Burdur'da tanıdığı bazı kişilere bankasının fonundan 3 kat faiz verilecek diyerek para yatırmasını istedi.'

Her mudiden 100 bin TL ve üzeri para yatırmasını isteyen Müdür A.U. yine iddiaya göre 10 milyon TL'ye yakın parayı mudilerin haberi ve imzası olmadan çeşitli zaman dilimlerinde çekti.

Mağdur oldukları gerekçesiyle Isparta Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan mudiler, ifadelerinde özetle şu bilgileri verdi; "Bankanın Müdürü A. U., ile tanışıklığımız bulunmaktadır. Kendisi bizlere bankasının fonunun olduğunu, devletinde bu parayı kullandığını ve buna binaen 3 kat faiz verdiğini söyledi.

Bizlerde Müdür'ün bu sözlerine inandık ve paramızı yatırdık. Çeşitli zamanlarda yanına gittiğimizde bizlere bu sizin paranızın faizi diyerek para veriyordu. Olay günü yaptığımız araştırmada ise hesabımızda ki paraların olmadığını gördük. Paralarımız bizlerin haberi ve imzası olmadan çekilmiş. Ne zaman ana paramızı çekmeye gitsek bizleri oyalıyordu.

Bu süreç yaklaşık 2 yıldır bu şekilde devam etti" diyerek dilekçe verdiler.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Bir bankanın Isparta şube müdürü A.U. Cuma günü işyerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Yakınları ve banka çalışanları, bunun üzerine polise başvurdu. A.U.'yu aramalar sürerken, Isparta-Burdur dağ yolundan geçen vatandaşlar otomobili, yolun ortasında terk edilmiş halde gördü. Aracın sahibini arayanlar, ormanlık alanda A. U.'nun cansız bedeni ve hemen yanındaki tüfekle karşılaştı. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede başından vurulduğu belirlenen A.U.'nun cesedi, Burdur Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

A.U.'nun kullandığı ve bankaya ait olduğu belirlenen otomobilde yapılan incelemede tüfeğe ait kılıf bulundu, intihar ettiği ihtimali üzerine durulan A.U.'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.