Sıra Dışı Mücevher Günleri...

Sıra Dışı Mücevher Günleri...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2018 17:36
Sıra Dışı Mücevher Günleri...

Demirtaş Kuyumculuk, Roberto Bravo’nun sanat eseri niteliği taşıyan sıra dışı mücevherlerini Ramada Otel’de özel indirimlerle Ispartalıların beğenisine sundu. Sıra Dışı Mücevher Günleri, Pazar gününe kadar devam edecek.

Göz alıcı pırlantalar, eşsiz tasarımlar, sizi tamamlayacak benzersiz takılar… Sektöründe 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Demirtaş Kuyumculuk İşletmecisi Ahmet Demirtaş, dünyaca ünlü Roberto Bravo markasının pırlanta, elmas, altın, yakut ve zümrütten ürettiği ve Türkiye’de nadir bulunan eserleri görmek isteyen vatandaşları 23 Aralık’a kadar Ramada’ya davet etti.

Demirtaş Kuyumculuk tarafından dünya markası Roberto Bravo’nun sıra dışı mücevherleri Ramada Otel’de vatandaşların beğenisine sunuldu.

BU ESERLERİ GÖRMENİZ LAZIM
Demirtaş Kuyumculuk İşletmecisi Ahmet Demirtaş, Sıra dışı Mücevher Günleri’nin ikincisini düzenlediklerini ifade ederek, “Isparta’da olmayan çok özel tasarımları sergiliyoruz. Halkımızın bu eşsiz mücevherleri görmelerini istiyoruz. Geçen yıl ilkini düzenlemiştik, bu yıl yoğun istekten dolayı tekrar düzenlemek istedik. Nasip olursa gelecek yıllarda da bu etkinliği devam ettireceğiz” dedi.



TÜRKİYE’DE ÇOK NADİR BULUNAN ÜRÜNLER
Roberto Bravo’nun mücevher alanında dünyaca ünlü bir firma olduğuna değinen Demirtaş, “Burada Pırlanta, elmas, altın, yakut ve zümrüt ürünleri var. Ayrıca özel indirimlerimiz var. Vatandaşlarımız gelerek arkadaşlarımızdan ürün bilgilerini alabilir, ürünleri yerinde görebilir. Isparta’nın ayağına çok önemli bir fırsat geldi, bu fırsatı kaçırmamak gerekir. Amacımız vatandaşlarımızı kaliteli ve sıra dışı ürünlerle buluşturmak. Çünkü buradaki ürünler Türkiye’de nadir bulunan eserler” şeklinde konuştu.

23 ARALIK’A KADAR ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ
Her zaman vitrinlerde göremedikleri çok farklı tasarım ürünleri görmenin insanları çok mutlu ettiğini belirten Demirtaş, “Mücevher sahibi olmak artık lüks değil. İnsanlar çok uygun fiyatlarla özel tasarım mücevherlere sahip olabiliyorlar. Sıra dışı Mücevher Günleri’ni vatandaşlarımız 23 Aralık’a kadar 11.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.