Sirkeci Projesine Onay

Sirkeci Projesine Onay

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2015 14:33
Sirkeci Projesine Onay

Eğirdir Belediyesi, Sirkeci projesi için Kurullardan gerekli onayı aldı. Başkan Şengöl, "İlçemiz için büyük önem arz eden Sirkeci Projesi Eğirdir'imize hayırlı olsun" dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Hükümet Meydanı dediğimiz alana yakın olan ve Sirkeci dediğimiz alanda yeni bir proje geliştirmiştik. Uzun zamandır projesini hazırladık, zemin etüdünü yaptık. Gerekli ön hazırlıklarımızı tamamladık ve projesini yaptırdık. 1960 yılındaki yangında bu alanda bazılarının evleri yanmış, sonuçta bir çok yeri belediye kamulaştırmış. Geçtiğimiz aylarda tapudaki sorunları da çözdük. Kuruldan gerekli izinler için başvurularımızı yaptık, yetkililer gelip incelemelerde bulundular. Zemin etüdünde de herhangi bir sıkıntı yaşamadık. 30 Kasım 2015 tarihi itibariyle gerekli bütün kurullardan onayları çıktı. En kısa zamanda bu projemizi hayata geçireceğiz ve Eğirdir’imizin çehresine yeni bir güzellik katmış olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum