Şırnak'tan Acı Haber...

Isparta'ya şehit ateşi düştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2016 19:12
Şırnak'tan Acı Haber...

Eğirdir Dağ Komando Okulunda görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Cihangir Can, geçici görevle gittiği Şırnak Uludere'de terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit oldu.

Şehidin Eğirdir'deki evine ise ateş düştü. Eğirdir Gülpembe Anaokulunde öğretmen olarak görev yapan Gönenli şehidin eşine ise ilk haberi verildi. Isparta Valisi Vahdettin Özkan ile eşi Dr. Ruhan Özkan ile birlikte şehidin eşine taziye için Eğirdir'e gitti.



İŞTE GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NIN AÇIKLAMASI

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ta devam eden operasyonlar sırasında bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "12 Nisan 2016 Salı günü Şırnak il merkezinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu biri ağır olmak üzere, dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu ağır olan silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum