Şişede Durduğu Gibi Durmadı

Arkadaşlarıyla birlikte alkol alan ve dozunu kaçıran şahıs, havaya ateş eden arkadaşını engellemek isterken elinden yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 17:22
Şişede Durduğu Gibi Durmadı

Dün akşam saatlerin elinden vurulan bir şahıs muayene olmak için özel bir hastaneye gitti. Olay yerine gelen asayiş şube müdürlüğü ekipleri elinden silahla yaralanan şahsı sorguladı.

Şahıs ifadesinde, “Boş bir arazide ruhsatsız silahımla oynarken yanlışlıkla elimden yaralandım” şeklinde konuştu. Şahsın muayenesi sırasında şahsı hastaneye getiren 3 kişiyi sorgulayan ekipler verilen çelişkili ifadeler üzerine şüphelendi. Muayenesi biten şahsı ve yanındaki arkadaşlarının tekrar ifadesini almak için karakola götüren ekipler, şahısları karakolda sorguladılar.

Elinden vurulan şahıs karakolda verdiği ifadesinde, Çevre yolunda bulunan seraların orda arkadaşlarıyla beraber alkol aldıklarını söyledi.

Şahsın ifadesine göre; 3 arkadaşı ve elinden vurulan şahıs seraların orda alkol aldıkları sırada yanlarına gelen başka bir arkadaşları da onlara katıldı. Alkolü fazla kaçıran şahıslardan biri cebindeki silahı çıkararak havaya ateş etti. Havaya ateş eden arkadaşı S.A’yı engellemeye çalışan E.Ö isimli şahıs elinden yaralandı. Yaralanan şahıs arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.