Sivasspor’da Carlos Yalanlaması

Sivasspor yönetimi, teknik direktörleri Roberto Carlos’un Türkiye’de takım çalıştıramayacağı yönündeki haberi yalanladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 11:10
Sivasspor’da Carlos Yalanlaması

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA mevzuatları uyarınca Roberto Carlos’un UEFA üyesi olmayan bir ülke federasyonu tarafından verilen lisansının UEFA Konvansiyonu çerçevesinde değerlendirilmesi için UEFA’ya başvurulduğu gerçektir.

UEFA bu başvuruya ise Roberto Carlos Türkiye’de hiçbir takım çalıştıramaz, Avrupa’da hiçbir stada giremez gibi değerlendirmesi söz konusu değildir. Zaten UEFA’nın kendi alanını aşıp bir diplomanın sadece Güney Amerika’da geçerli olacağını ifade etmeyeceği aşikardır.” denildi. Önceki gün bir gazetede çıkan haberde ise Roberto Carlos’un Peru’dan aldığı diplomanın sadece Güney Amerika’da geçerli olduğu ve Brezilyalı çalıştırıcının Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da hiçbir takımda teknik direktörlük yapamayacağı iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.