Siverekte Yaralanan Polis Ispartalı

Siverekte Yaralanan Polis Ispartalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2015 10:17
Siverekte Yaralanan Polis Ispartalı

Siverek'te kaymakamı hedef alan terörist saldırısında 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı. Yaralı polisin Ispartalı olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi devam ediyor.

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, bir fabrikayı ziyaret eden Siverek Kaymakamı Vural Karagül'ün çıkışı sırasında PKK'lı teröristler tarafından açılan çapraz ateşte, olay yerinden geçen trafik polis aracı kurşunlara hedef oldu. Saldırıda araçta bulunan 1 polis memuru şehit oldu, 1'iyaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Ayvanat Mahallesi'ndeki SanayiSitesi yakınlarında meydana geldi. Sanayi Sitesi yakınında bulunan bir hazırbeton firmasını ziyarete giden Siverek Kaymakamı Vural Karagül’ün çıkışhazırlığı sırasında, teröristler tarafından otomatik silahlarla çapraz ateşiaçıldı. Bu sırada şantiyenin önünde yoldan geçmekte olan polis trafik aracı, teröristkurşunlara hedef oldu. Silah sesleri üzerine Kaymakam Karagül hemen hazır betontesisinin içine geçti.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Kaymakam Karagül'ün yara almadığı saldırıda ekip aracındabulunan 2 polis memuru yaralandı. Saldırının ardından teröristler kaçarken,yaralanan polisler ise ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Acil serviste müdahale edilen polis memurlarından S.T. şehit olurken, yaralıpolis memuru Sinan Şengül ise acil serviste yapılan müdahale sonrasıŞanlıurfa'ya sevk edildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırı sonrası bölgeye sevk edilen çok sayıda polis zırhlıaraçları eşliğinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Saldırıda asıl hedefolduğu belirtilen Kaymakam Karagül ise olay yerinde bir süre inceleme yaptıktansonra hastaneye giderek polisler hakkında bilgi aldı.

O YARALI POLİS ISPARTALI YARALI POLİS ŞANLIURFA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Siverek'te PKK'lı teröristlerin düzenlediği ve bir polismemurunun şehit olduğu saldırıda yaralanan polis memuru Sinan Sengül, ilkmüdahalesinin ardından Şanlıurfa'daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve AraştırmaHastanesi'ne getirildi. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen polis memurununtedavisine başlanırken, hastane ve çevresinde ise polisler tarafından yoğunönlem alındı. Saldırıyı duyan çok sayıda polis memuru kan ihtiyacı olabileceğidüşüncesiyle hastaneye akın etti.

Bu arada saldırı sonrası polisler, devriye ve nöbet görevisırasında çelik yelek giymeleri ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

ŞEHİT POLİS SERDAR TOPRAK

PKK'lı teröristlerin Siverek Kaymakamı Vural Karagül'eyönelik düzenlediği silahlı saldırı sırasında şehit olan polis memuru SerdarToprak'ın Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde oturan baba ocağına ateş düştü.Bürokrat ve polis yetkililerinin, beraberlerinde sağlık ekibi ile birliktegittikleri Toprak ailesine acı haberi verdikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum