Sivil Toplum Hareketi'nden Kınama Mesajı

Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını kınadı. Sağlam açıklamasında “Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan” vurgusu yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2016 16:51
Sivil Toplum Hareketi'nden Kınama Mesajı

Sivil Toplum Hareketi (STH) Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağlam, açıklamasında “Avrupa’nın son dönemde yaşadığı “Brexit” krizi, Dolar kurunun Euro karşısında değer kazanması ve Rusya gazının Avrupa’ya akışının belirsizliği mevcut iken İstanbul’da büyük bir patlama ve onlarca şehidimiz..! Türkiye’nin dün itibariyle İsrail ve Rusya ile çözüme yönelik adımları ekonomiye ivme kazandırmanın ışığını yansıttı. Bugün Euro ve Dolar son dönemin en düşük seviyesini gördü. Avrupa’nın “neler oluyor” hayıflanmasına sebep oldu! Turizmcileri sevindirirken yatırımcılar yeniden umut dolu yarınlara planlama yapmaya başladılar. Atatürk Havalimanı dünyanın en işlek onuncu havaalanı olarak zihinlerdeki ezberleri bozmaya başladı. Pek tabi Türkiye’nin gücünün fark edilmemesi imkânsız. Kudret ve güç dengelerinin bozulması Batı’nın gündeminde bütün ağırlığıyla en üst sırada yer alacaktı, zira bu güç endişe doğurmaya başladı.

Sayın Merkel’in son dönemde Rusya Devlet Başkanı Putin ile yakınlaşmaya çalışması İstanbul’daki elim terör olayı ile beraber rafa kalkmış oldu! Avrupa ve devamında Batı eleştirilerin hedef merkezi haline dönüşmesiyle boğuştuğu krizlerin beraberinde üst akıl olarak nitelendirdiğimiz kurum/kuruluş/şahıslar güzel vatanımız Türkiye üzerinde hesap ve planlar yaparak kirli oyunlarını insafsızca bir kez daha göstermiş oldular. Ümmet ve Millet duygusunu kaybetmemiş bir Ulus olarak bu oyunların altından da çıkacağımızı biliyor ve hissediyoruz. Tarihin kirli ellerini zihnimizde hatırlayarak asil ve dik duruşumuzla Al Bayrağımızı şahlandırmaya; Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan olarak devam edeceğiz. Yüreğimizdeki üzüntü ile menfur terör eylemini şiddetle kınıyor, lanetliyor; şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Yaralılarımıza Rabbimizden şafı ismiyle şifa nasip etmesini niyaz ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum