Sivil Toplum Hareketi’nden Türkmenlere Yardım Eli

Sivil Toplum Hareketi’nden Türkmenlere Yardım Eli

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2015 15:13
Sivil Toplum Hareketi’nden Türkmenlere Yardım Eli

Sivil Toplum Hareketi Isparta İl Temsilciliği İnsani Yardım komisyonu tarafından Isparta genelinde yardım kampanyası düzenlendi. Bir kamyonu aşkın yardım malzemesinin toplandığı kampanyada hedef bir tır yardım malzemesi olarak ifade edildi.

Sivil Toplum Hareketi Isparta İl Temsilciliği bu güne kadar yardımlarını esirgemeyen duyarlı Isparta halkına teşekkür etti.

Sivil Toplum Hareketi İnsani Yardım Komisyonu ve Gençlik Kolları Başkanı Hüdaverdi Balcı, “Adalet, güven ve hoşgörü esasına dayalı, kadim medeniyet anlayışının, yüzyıllar boyunca sorumluluğunu üstlenmiş bir milletin evladıyız.

Sınırlarımızda meydana gelen bizleri son derece üzen hatta kahreden olaylar yaşıyoruz. Soydaşlarımızın Zulme uğraması bu Ülkede yaşayan her vatandaşımızı derinden üzmektedir. Müslüman olmanın getirdiği sorumluluk, Tarihin bize yüklediği ödev, bizleri kardeşlerimizin yardımına koşması, zor günlerinde onlara yardımı bir vazife addetmektedir” ifadelerini kullandı.

Yardım kampanyasının devam ettiğini kaydeden Sivil Toplum Hareketi İnsani Yardım Komisyonu ve Gençlik Kolları Başkanı Hüdaverdi Balcı, kampanya kapsamında nakdi yardımların kabul edilmediğini, sadece battaniye, kuru bakliyat ve birinci el giysi kabul edildiğini söyledi.

Balcı, “Kardeşliğin ve birliğin en önemli olduğu zamanların, mazlumiyetlerin yaşandığı dönemlerde ortaya çıktığını belirterek “Müslümanlar tarihin her devrinde çok defa musibetlere uğramış ve birbirinin yardımına koşmakla sıkıntılarını azaltmış ya da çözmüştür. İşte bugün de tüm İslam coğrafyasında, özellikle yanı başımızdaki topraklarda Müslüman kanı dökülmekte çok stratejik planlar ile soykırım yapılmaktadır. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları olarak Cumhurbaşkanımızın da gayretleri ile tüm kurum ve kuruluşlarla kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Sivil Toplum Hareketi’nin yardım kampanyasına katılmak için;
Hüdaverdi BALCI; 0 533 518 60 16
Hakan YOLDAŞ ; 0 505 244 27 66
M.Burak ÖREN ; 0 505 584 88 55
Nazmi ESEN ; 0 532 565 43 53

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.