Sivil Toplum’dan Başdeğirmen’e Destek

Sivil Toplum’dan Başdeğirmen’e Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2018 10:02
Sivil Toplum’dan Başdeğirmen’e Destek

Isparta Sivil Toplum Hareketi Derneği’nden AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e destek geldi. Sivil Toplum Hareketi Başkanı Mustafa Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada “Isparta’yı belediyecilik anlamında daha iyi yerlere taşıyabilecek, başarılı bir vizyona sahip ITSO eski Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e açık desteğimizi bildirmek isteriz” dedi.

Isparta Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada; “Türkiye 2019 Mart’ında önemli bir seçime giriyor. Mahalli İdareler seçimlerinde ülkemizi, milletimizi ve Isparta’mızı düşünerek sandığa gidecek ve tercihimizi yapacağız. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Sivil Toplum Hareketi olarak sahada birebir çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çevre kirliliğinden ve gürültü kirliliğinden uzak durarak Cumhur ittifakı ruhuna uygun çalışmalar yapacağız.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta için açıkladığı Şükrü Başdeğirmen ismini, Sivil Toplum Hareketi olarak anlamlı buluyoruz. Sayın Başdeğirmen’in Isparta ekonomisine ITSO Başkanı olarak kazandırdığı ivmeyi yerel yönetim anlayışına yansıtabilecek ve o ivmeyi artırarak devam ettirebilecek bir vizyona sahip olduğundan da kuşkumuz yok. Isparta Sivil Toplum Hareketi Derneği olarak Sayın Şükrü Başdeğirmen’e destek verdiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.

Sağlam, Isparta’da seviyeli bir seçim süreci yaşanması gerektiğine de işaret ederek “Çalışmalarımızda kişilerle kısır bir çekişmenin içerisine girmeden Isparta’nın önünü açacak, gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde durulmasının önemli olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum