Sivirisinek'ten Yeni Bir Eleştiri Geldi

DHA Temsilcisi ve Demokrat Gazetesi Sorumlu Müdürü Mehmet Erçakır son günlerdeki hizmet tartışmasını işledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2012 10:30
Sivirisinek'ten Yeni Bir Eleştiri Geldi

Isparta'nın kaçırdığı trenleri yazmamdan rahatsız olanlar bizi muhalif bir partinin temsilcisi gibi görüyorlarmış, öyle değiliz ama Isparta'nın menfaatini düşünmek muhaliflik oluyorsa evet biz muhalefetiz.

Keşke sizde bizim kadar muhalif olsaydınız da teşvik Afyon'a, duble yol yatırımları Burdur'a kaymasaydı. Havalimanında uçak, demiryolunda da tren çalışsaydı.

Demirel'in eseri Bölge Müdürlükleri kapanmasaydı. Sadece bu başlıklara baktığınızda milletvekillerinden çok şey mi istemişiz takdirini Isparta'ya bırakıyorum.

Cumartesi gazetelerine baktım BİR KISMI HARİÇ büyük çoğunluk aynı duyarlılığı göstermiş. O zaman bu arkadaşlar da mı muhalif bir siyasi partiye hizmet ediyorlar? Aman arkadaşlar gerçekleri yazmayın sessiz kalın.

Suya sabuna dokunmayın. Yoksa iktidar karşıtı ilan ederler sizi. Bakın biz yazdık diye hemen birileri bizi bir yerlere yamamaya kalkmış. Ben iktidarın milletvekili olsam kent milliyetçiliği gösteren yerel basına öfke kusacağıma teşekkür ederdim.

Ama bazıları bunun yerine bizi AK Parti karşıtı gibi göstermeye çalışıyorlar. Bence boşa uğraşmayın. Çünkü siz bunu bile başaramazsınız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.