Sivrisinek: Kente otoban kazandırmış gibi haber vermeyin

Sivrisinek yazdı: Kente otoban kazandırmışlar gibi haber vermeyin

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 10:51
Sivrisinek: Kente otoban kazandırmış gibi haber vermeyin

AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Sadi Bilgiç'in girişimleriyle 15 yıl önce söz verilen Eğridir’in köyleri Yuvalı ve Sipahiler arasındaki yol nihayet asfaltlanmış. Bum vekillerin başarısı olarak gösteren haberci arkadaşlar galiba konuyu tiye aldı. Sonuçta AKP 2002'den bu yana iktidar.

Yani 15 yıldır asfalt bekleyen yolun 10 yıllık bölümünden sorumlu. Ben haberin başlığını görüp konunun da bir yol hikayesi olduğunu fark edince Tamam dedim bizim vekiller duble yolu kopardı helal olsun' diye sevindim. İçeriğine bakınca bir de ne göreyim.

Duble yol hayaliyle açtığım haber meğer 9 km'lik köy yolunun asfaltlanmasından ibaretmiş. Ben şahsen 10 yıllık bir iktidarın milletvekili olsam ve 9 km'lik köy yoluna bu süre zarfında yeni asfalt döküldüğünün başarı haberini okusam inanın o haberden rahatsız olurdum. Haberci arkadaşlardan ricam vekillerin Isparta için yaptığı daha önemli hizmet var.

Trilyonluk ödenekler geliyor. Ben bazılarını biliyorum. Sizde onları yazın lütfen. 10 yıllık bir iktidarın 10'ncu yılında bir köy yolunu asfaltlamasını kente otoban kazandırmışlar gibi haber vermeyin.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.