Sivrisinek SDÜ’yü Fena Bombaladı

Sivrisinek SDÜ’yü Fena Bombaladı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2012 11:48
Sivrisinek SDÜ’yü Fena Bombaladı

Aldığım bir duyuma göre Süleyman Demirel Üniversitesi’nin basın birimi biz gazetecilerin işini kolaylaştıracağı yerde zorluk çıkarmaya başlamış.

Bünyesinde DHA ve İHA gibi büyük haber ajanslarını barındıran Demokrat ekibinin yaptığı haberlerden rahatsız olan SDÜ’nün basın birimi bu tür özel haberlerin önüne geçme amacıyla hocalara baskı uygulamaya başlamış.

Gazetemizde yayınlanan haberleri okuduktan sonra haberde adı geçen hocaları arayıp ‘Bu tür konuları önce bizimle paylaşın. Sizi arayan gazetecilere basın biriminin izni olmadan bilgi veremeyeceğinizi söyleyin’ şeklinde uyarıda bulunmuşlar.

Hadi oradan acemiler. Kusura bakmayın ama orada sepet gibi oturacağınıza alın elinize kaleminizi kağıdınızı Demokrat nasıl SDÜ’den özel haber üretiyorsa sizde üretin.

Habere konu olan hocaları arayıp ‘Niye medyaya haber veriyorsunuz’ diye eleştirmeyin. ‘Biz bunu niye görmedik’ diye mahcup olmayı deneyin. Veya DHA, İHA ve Demokrat ekibine sizin göremediklerinizi görüp ulaşamadıklarınıza ulaştığı için teşekkür edin.

Üniversitenizin adını Türkiye’ye hatta dünyaya duyurduğu için ödül verin. Bundan rahatsız değil memnun olmayı deneyin. Rektör hoca dahi bu tür konulardan mutlu olup haber yayınlandıktan sonra bizlere teşekkür ederken siz kim oluyorsunuz da haber alma özgürlüğümüzü engellemeye çalışıyorsunuz?

İşinize bakın arkadaşlar. Karpuz projesini, engelli kampus projesini, bel ağrısı için bulunan vitamini, çamur arıtma sistemini, fare deneylerini, az uykunun yol açtığı rahatsızlıkları, liseli bilim adamlarını, diş çürüğünü tarihe gömecek projeyi, cilt lekelerini gideren cihaz buluşunu ve daha birçok konuyu ilk biz duyurduk.

Üniversiteden bu kadar fazla özel haber yapan bir gazeteye teşekkür edecekleri yerde hocaları arayarak ‘neden bilgi veriyorsunuz?’ gibi cahilce bir yaklaşımda bulunan

SDÜ’nün basın birimini kınıyorum. En son gönderdiğiniz domates haberini bile her tarafı eksik olduğu için üniversiteye gelip biz tamamlamak zorunda kaldık. Siz önce bizim yaptığımız haberleri okuyun, bir kere daha okuyun, hatta bir kere daha okuyun nasıl haber yapılır öğrenin hocalara da artistlik yapacaksanız ondan sonra yapın…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum