Sivrisinek'ten AA'ya Sert Eleştiri

Sivrisinek'ten AA'ya Sert Eleştiri

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 16:32
Sivrisinek'ten AA'ya Sert Eleştiri

AA Muhabiri Mehmet Erbek arkadaşımız hayatını kaybetti. O güzel insana Allah’tan rahmet geride bıraktıklarına sabır diliyorum.

Gencecik Mehmet’i köy kasaba dolaştıran, eline AA’nın mikrofonunu ve kamerasını verip habere gönderen Anadolu Ajansı, kendi bürolarında yaşamını yitiren Erbek’in ölümüne bile saygı göstermedi.

Kendi muhabirlerinin ölümünü sosyal güvencesi bulunmadığı gerekçesiyle mi yoksa başka bir nedenle mi bilmiyoruz ‘Muhabirimiz yaşamını yitirdi, Acımız büyük’ başlığı yerine ‘Serbest gazeteci vefat etti’ diye haber geçtiler.

Allah’tan zahmet buyurup gazeteci ekini kullanmışlar. Demek ki kimse görüp duymasa her hangi bir vatandaşın o büroda öldüğünü haber geçeceklerdi.

İşin garibi Mehmet Erbek’e ‘Serbest gazeteci’ yakıştırması yapan Anadolu Ajansı, genç muhabirin kalp krizi geçirmeden hemen önce geçtiği tavuk çiftliği haberini de ölümünden 21 dakika sonra servis etti. Hem de serbest gazeteci dedikleri Mehmet Erbek/ISPARTA (AA) imzasıyla…

Kınayacağım ama bu zihniyet ondan da anlamaz.

Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

İŞTE O HABER...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum