Siyaset Türkiye’de Kariyer Yapmamış

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye ile Dünya Akademi Eğitim ve Danışmanlık tarafından düzenlenen kariyer seminerine katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2014 14:19
Siyaset Türkiye’de Kariyer Yapmamış

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte programa katılan Başkan Günaydın, CNN Türk haber spikeri ve Yaşam Koçu Burak Törün ile yine katılımcı Hakan Birol’a belediye adına hediye takdim etti.

Süleyman Demirel Kongre Salonu’nda gerçekleşen ve çoğunluğunu üniversiteli gençlerin oluşturduğu topluluğa hitap eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belli bir kariyere sahip olmak ve bir yerlere gelebilmek için okumanın önemine dikkat çekti. Okuyanların kariyer açısından daha şanslı olacağını söyleyen Başkan Günaydın, “Siyaset Türkiye’de kariyer yapmamış, bu gidişle de yapamayacak” dedi.

Siyasetin doğru ve dürüst idare olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, “Siyasette kariyer eksikliği var. Siyaset gerçek anlamıyla yapılmalı. Yoksa birlik, beraberlik ve ülkenin kalkınmasında samimiyet olmaz” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum