Siyaset ve Medeniyet Akademisi

Siyaset ve Medeniyet Akademisi

Yayınlanma:
Siyaset ve Medeniyet Akademisi

Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığınca (MTTB) düzenlenen Siyaset ve Medeniyet Akademisi' programı başladı.

Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset ve Medeniyet Akademisi açılış programı Isparta Milletvekili Recep Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi.

MTTB’li gençlerle buluşan Özel, Milli Türk Talebe Birliği Isparta İl Başkanlığında “Siyaset ve Toplum İlişkisi” konferansını gerçekleştirdi. Akademi programının ikinci konuğu Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen oldu. Başdeğirmen MTTB Isparta İl Başkanlığında teşkilat mensupları ile buluştu. Akademi programı kapsamında “Yerel Yönetimler” konferansı veren Başdeğirmen tecrübelerini MTTB’li gençlerle paylaştı. MTTB Isparta İl Başkanlığınca düzenlenen Akademi programının 3. Konuğu “Gençlik ve Siyaset” konferansıyla Isparta Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek olacak. Programın sertifika töreni ise Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün katılımıyla gerçekleşecek.

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan MTTB Isparta İl Başkanı Resul Güngör, "İki sene önce MTTB Isparta Teşkilatını Isparta ilinde faaliyete geçirdiklerini, Öğrencilere yönelik, eğitim faaliyetleri, konferans, panel, münazara ve akademi programları gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Güngör sayın Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın katıldığı Siyaset ve Medeniyet Akademisi programı ile yeni döneme başladıklarını ve gençlere yönelik akademik eğitim programları ile kültürel ve sosyal faaliyetlerin devam edeceğini, MTTB olarak gençleri her zaman eğitim ve kültür alanlarında desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum