Siyasete Kadın Eli Değmeli

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Radyoloji Uzmanı Dr. Elif Adanır, kadının toplumun her alanında aktif rol alması gerektiğini kaydederek, “Kadın her şeyden önce anadır. Ana ise her şey” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2015 17:33
Siyasete Kadın Eli Değmeli

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Aday Adayı Radyoloji Uzmanı Dr. Elif Adanır, Ajans32’yi ziyaret etti. Ajans32 imtiyaz sahibi Mustafa Kahraman ve sorumlu müdürü Bora Tüfekli ile sohbet eden Adanır, siyasete dair çarpıcı mesajlar verdi.

KADIN TOPLUMUN HER ALANINDA
Kadının toplumun her alanında aktif rol alması gerektiğini işaret eden Adanır, “Aslında kadın toplumumuzun her alanında var. Ama sadece kendisini ön planda tutmak istemiyor. Bu anlamda kadınlarımızın daha cesaretli olması ve toplumsal anlamda daha aktif rol alması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

SİYASETTEN KEYİF ALIYORUM
Siyasetten keyif aldığını da kaydeden Adanır, “Siyasetle aktif olarak yeni tanışıyorum. Görüyorum ki, topluma hizmet etmenin en önemli anahtarlarından bir tanesi de siyaset. Ben kendi adıma yoğun çalışma temposundan ve insanlarla iletişim kurmaktan keyif alıyorum. İlk zamanlar zor olsa da siyasal ortama alıştım” ifadelerini kullandı.



BAŞKANIMIZ KADINLARA IŞIK OLDU
AK Parti’de 10 tane kadın aday adayının yarıştığını hatırlatan Dr. Elif Adanır, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ısrarı kadınlara ışık oldu. Bu ışığı Isparta’da da gördük. Isparta’da Türkiye ortalamasının üzerinde bir kadın aday profili çıktı. Bu da bir kadın olarak beni son derece umutlandırdı ve mutlu etti” dedi.

SAĞLIKLI NESİLLER KADININ ELLERİNDE BÜYÜYECEK
Kadının sağlıklı nesiller yetişmesi adına son derece önemli bir gerçek olduğunun altını çizen AK Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Dr. Elif Adanır, “Aslında bilmemiz gereken çok basit bir gerçek var. Sağlıklı nesiller kadınların ellerinde büyüyecek. Kadın her şeyden önce annedir. Anne şefkat demektir, anne sorumluluk demektir, anne çözüm üretmek demektir. Birçok psikolojik travmanın başında bir anne dramı görmeniz mümkündür. Anne sağlıklı toplumun, huzurlu toplumun, güvenli toplumun en önemli öğesidir” diye konuştu.

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ
Genel siyasi duruma ilişkin de birlik beraberlik mesajları veren Dr. Adanır, “Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Siyasi görüşlerimiz, çözüm önerilerimiz, projelerimiz farklı farklı da olsa, aynı geminin içerisinde yaşıyoruz. Öyle sanıyorum ki, hepimizin ama hepimizin ortak paydası o geminin sağlıklı ve güvenli bir biçimde ilerlemesidir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum