Siyasete ‘Yüksek’ Katılım

Siyasete ‘Yüksek’ Katılım

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2018 09:59
Siyasete ‘Yüksek’ Katılım

Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Tutar, İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Siyaset Akademisi’ toplantılarının sona erdiğini belirterek; “10 hafta süren ve her hafta bir oturum şeklinde yapılan toplantılara 230 kişi katılım göstermiş olup, katılımcılara sertifikaları önümüzdeki günlerde verilecek” dedi.

Ak Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Siyaset Akademisi’ toplantılarına Isparta’da yoğun bir atılım oldu. Öyle ki, 10 haftalık periyotta 230 kişi başvuruda bulunarak toplantılara katıldı. Parti Merkezinde gerçekleştirilen toplantılarda konuşmacılar siyaset adına önemli bilgi ve sunumlarda bulundular.

Katılımın yüksek olmasının kendilerini de bir hayli memnun ettiğini ifade eden Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Tutar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Bilindiği gibi, partimizin her yıl yaptığı ve gelenekselleşen bir uygulaması olan Siyaset Akademisi bu yılda gerçekleştirilmiş bulunmaktadır.

“BU YIL 18’İNCİSİNİ
GERÇEKLEŞTİRDİK”
Partimizde gelenek haline gelen Siyaset Akademisi programlarının 18.’si bu sene ‘Büyük güç Türkiye’ sloganı ile gerçekleştirdik. Bilindiği gibi, Siyaset Akademisi 2008 yılında Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başlamıştı. Siyaset Akademisi’nin 18. Dönemi de ‘Büyük Güç Türkiye’ sloganı ile 16 Şubat 2018 Cuma günü itibari ile başladı. Siyaset Akademisinin ilk konuğu ise Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Okçu oldu.

“HER HAFTA AYRI
KONUK KONUŞMA YAPTI”
İlk haftayı takip eden haftalarda ise SDÜ ve farklı üniversitelerden akademisyenlerin farklı konularda dersleri oldu. Ayrıca kişisel gelişim ve etkili iletişim uzmanlarının katıldığı programlarda gerçekleşti. Ak Parti’nin yıllardır başarılı olmasının en büyük nedenlerinden birisinin de tabandan, tavana kadar verilen eğitimler olduğu da şüphesizdir. Siyaset Akademisi, sadece seçimlerde değil gerek eğitim, gerekse kültürel anlamda bütün partilerin çok çok önünde olmamızın en büyük ispatıdır.

“SİYASET AKADEMİSİNE
230 KİŞİ KATILDI”
Daha önceden kayıtları yapılan ve 16 Şubat tarihinde başlayan Siyaset Akademilerinin 18. Dönem programı sona erdi. Programımız 10 hafta sürdü ve toplam 230 kişi katıldı.

Bu doğrultuda; sırasıyla ilk hafta Prof. Dr. Murat Okçu, Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Metin Deveci, Tevfik Marulcu, Adnan Sorgun ve Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru siyaset akademisinde katılımcılara sunumlarını yaparak bilgi aktarımında bulundular. Ayrıca, birer haftasında da İl Başkanımız Osman Zabun ve Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç de Siyaset Akademisine konuşmacı olarak katılım gösterdiler. Toplam 10 hafta süresince bizlere birbirinden bilgili ve tecrübeli akademisyen ve siyaset okulu hocaları bilgilerini paylaştı. Siyaset Akademisine katılan 230 kişiye önümüzdeki günlerde sertifikaları verilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.