Siyaseti Bıraktı

CHP'de ön seçime giren ancak listeye giremeyen aday adayı siyaseti bıraktığını açıkladı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2015 16:34
Siyaseti Bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde ön seçime giren, ancak listede beklediğini bulamayan Nuri Özkul, siyaseti bıraktığını açıkladı.

Özkul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilginç mesajlar da verdi.

"İradesini üç paraya satanlardan yoruldum" ifadesini kullanan Özkul'un açıklamaları CHP'de bir süre tartışılacağa benziyor.



İşte Özkul'un o mesajı; "Liseyi devrimcilik suçundan mahpushanede birincilikle bitiren ben Nuri ÖZKUL Bir dönem Belediye Meclis üyeliği, İki farklı dernek kurucu başkanlığı.1999-2014 Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığı,2011 ve 2015 milletvekili aday adaylığı TOPLAM 300 MİLYAR masraf,110 MİLYAR para cezası,eşimle birlikte ağır ceza mahkemesinde yargılanma, çocuklarımın eğitim giderlerinden kısma, yıllardır stres,yıllardır gerilim,haksızlıklara maruz kalarak,çapsız insanlarla muhatap olarak geçen bir dönemi noktalıyorum. Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilenlerden,yada iradesini üç paraya satanlardan yoruldum.
Yoruldum dostlar siyaseti bırakıyorum.Babam bana "oğlum çağının adamı ol," demişti ben olamadım. Bana gönül veren dostlarımdan,umut bağlayan yoldaşlarımdan yıllarca kahrımı çeken eşimden, siyaset yüzünden ihmal ettiğim çocuklarımdan, personelimden, ziyaretlerine gidemediğim komşularımdan bin kere özür diliyorum. Sizlere borcumun yarısını ödedim kalan kişisel borçlarımı ise allah sağlık verirse ödeyeceğim. Sizlerden biraz vade istiyorum. Aranızdayım."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum