Siyasetin Arka Bahçesi Olma

AK Parti Isparta milletvekili S. Sadi Bilgiç, Kent Konseyini sert sözlerle eleştirdi. Yarın yapılacak olan Dereboğazı eyleminin siyasi bir şov olduğunu ileri süren Bilgiç, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül’ü de aklı selim davranmamakla suçladı.

Yayınlanma:
Siyasetin Arka Bahçesi Olma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yarın yapılacak olan Dereboğazı eylemi ile ilgili Kent Konseyini eleştirdi. Dereboğazı yolunun duble yol çalışmalarının 2014 yılında başlayacağını iddia eden Milletvekili Bilgiç, Kent Konseyinin düzenlediği eylemin siyasi amaçlı bir şov olduğunu söyledi.

İYİ NİYETLİ DEĞİL
Milletvekili Bilgiç, yolun yapılacağını, çalışmalara 2014 yılında başlanacağını belirterek, bu konuda kamuoyuna daha önceden bilgi verilmesine, açıklama yapılmasına rağmen Kent Konseyinin bu eyleminin iyi niyetli olmadığını ileri sürdü.

YOL 2013 YATIRIM PLANINA ALINDI
Bilgiç, Kent Konseylerinin görevinin eylem yapmak olmadığını “Dereboğazı yolunun duble yol olması için çalışmalara 2014 yılında başlanacağını, Isparta – Burdur dağ yolunun 2013 yılı programına duble yol olarak alındığını açıkladık. Buna rağmen neden böyle bir eylem yapılır? Bu iyi niyet gösterisinden uzak siyasi bir harekettir” dedi.

BİZ ANKARA’DA ISPARTA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Milletvekili Recep Özel’in de, kendisinin de Ankara’da Isparta için çalıştıklarını söyleyen Bilgiç, “Milletvekili arkadaşımız Recep Özel’in açıklamaları bu yolun yapılacağını, konunun siyasi malzeme yapılmamasına yönelik açıklamalardır. Recep beyde Dereboğazı için her türlü girişimi yapmıştır, yapmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.

BU BİR SİYASİ ŞOV
Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül’ün konseyi bir siyasi partinin arka bahçesi gibi çalıştırmaması gerektiğini kaydeden Milletvekili Bilgiç, “Kent Konseyinin başkanı Sayın Mahmut Bülbül bey, Kent Konseyini bir siyasi partinin arka bahçesi gibi çalıştırmamalı. Aklı selim davranmalı, şehir sorunlarını eylemlerle değil, siyasetle değil, mantıkla, iletişim ile çözmeli. Bu yapılan siyasi bir çalışmadır, şovdur” görüşünü savundu.

ISPARTA HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALIYOR
Isparta’nın hak ettiği hizmeti aldığını da ileri süren Milletvekili Bilgiç, “Biz Ispartamız için Ankara’da mücadele ediyoruz ve Isparta hizmetlerini alıyor. Kent Konseyi ile ilgili “siyasi” eleştirileri de haklılık kazanmaktadır. Kent Konseyi asli görevlerini yapmalıdır. Bu tür eylemler ne şehrimize, ne insanımıza hiçbir şey kazandırmaz. Tam tersine siyaseti ön plana çıkarır, insanlarımız arasındaki siyasi kamplaşmayı hızlandırır. Konsey Başkanının tarafsız olması, her partiye eşit durması ve kendisini taraf olacak, eleştirileri haklı kılacak etkinlik ve eylemlerden kaçınması gerekir” dedi.

SİZ RAHAT OLUN
Ispartalıların Dereboğazı konusunda rahat olmasını isteyen Milletvekili Bilgiç, “Ispartalı rahat olsun, siyasi malzeme için gündeme getirilen konulara aldanmasın. Dereboğazı yolu ile ilgili kararlar verilmiştir, kamuoyuna açıklanmıştır. 2014 yılında Dereboğazının duble yol çalışmalar başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.