Siyasette 24 Saat Çok Uzundur

AK Parti Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, gazetecilerle bir araya geldiği basın toplantısında ilginç değerlendirmeler yaptı. AK Parti’de aday belirleme sürecinin devam ettiğini kaydeden Kolukırık, “Siyasette 24 saat çok uzundur” ifadesini ku

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2013 17:09
Siyasette 24 Saat Çok Uzundur

Gazetecilerle akşam yemeğinde buluşan Doç Dr. Suat Kolukırık, Milletvekili adaylığı sürecinden bu yana siyasal anlamda Isparta’dan hiç kopmadığını kaydederek “Siyasette uzun soluklu olmak lazım. Başbakanımız Isparta Belediye Başkan adayını açıklayana kadar gayri resmi açıklamalara, gayri resmi bilgilere itibar etmek doğru değil. Ben 14 aday adayının da şansını eşit görüyorum” dedi.

ŞEHRİ TANIMADAN SİYASET YAPILMAZ
Kolukırık, “Ben bu şehri tanıyorum. Bu şehrin insanını tanıyorum. Şehri tanımadan siyaset yapamazsınız. Cuma gününe kadar uzun bir süreç var. Biliyorsunuz siyasette 24 saat bile çok uzundur” dedi.

BEN SEFERE ÇIKMAKLA MÜKELLEFİM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta Belediye Başkan Adayını açıklayana kadar aday adayı olarak çalışmalarına devam edeceğini dile getiren Kolukırık, “Ben sefere çıkmakla mükellefim. Başbakanımız adayı açıklayana kadar da yoluma devam edeceğim” dedi. Kolukırık bir soru üzerine de “Aday kim olursa olsun, çalışacağız” ifadelerini kullandı.

22 BİN KİŞİYE KARTVİZİT DAĞITTI
Yaklaşık 2,5 yıldır durmadan çalıştığını anlatan Doç Dr. Suat Kolukırık, “22 bin kişiye bizzat kartvizitimi verdim. Yaptığım iş yeri ziyaretlerimin, ev ziyaretlerimin sayısını bilmiyorum. Siyasete bir canlılık, bir renk kattığımı düşünüyorum. Bu çalışmalar sürecinde Isparta’yı ve Ispartalıyı çok iyi tanıdım, çok iyi anladım. Belediye Başkanı bir navigasyon cihazı gibi olmalı. Şehri tanımalı. Yollarını, sokaklarını bilmeli” dedi.

ISPARTA’NIN KENTSEL MİRASI VAR
Şehrin bir medeniyet anlamı taşıdığını da dile getiren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, “Şehir bir medeniyet duruşudur. Belediye Başkanı Şehre bir miras bırakabilmelidir. Ama görüyorum ki Isparta’nın kentsel bir mirası yok” dedi.

KEDİYE KUŞA KARŞI BİLE SORUMLULUĞUMUZ VAR
Doç. Dr. Kolukırık, “Bizim bu şehrin tüm bileşenlerine karşı sorumluluklarımız var. Hiç kimseyi öteleme lüksümüz yok. Bu şehrin kedisine, kuşuna karşı bile sorumluluklarımız var. Ispartalı bizim elimizden, dilimizden ve belimizden şüphe duymuyor” şeklinde konuştu.

ISPARTA HUZUR GÜVEN VE ZENGİNLİK BEKLİYOR
Ispartalı’nın siyasetten beklentisi üzerine de değerlendirmeler yapan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Suat Kolukırık, “Isparta siyasetten huzur, güven ve zenginlik bekliyor. Zaten bunları veremezseniz bir şehrin insanına; göç olur. O şehri bırakır gider. Yani her şehrin insanı gibi Ispartalı da iyi yaşamak istiyor” ifadelerini kullandı.

ISPARTA POLİTİK YÖNETİLİYOR
Isparta’nın politik yönetildiğini de ileri süren AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık “Isparta politik yönetiliyor. Sevgi, kardeşlik ve merhamet olmalı. Kucaklayıcı olmak zorundayız. Ben açık söylüyorum; aday olursam eğer, MHP ve CHP tabanında da oy alacağımı biliyorum. Siyaset bir oyundur. Savaşçılığa gerek yok. Siyaseti de daha keyifli, eğlenceli hale getirmekten yanayım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum