Siyasette Çakal Tartışması...

Zabun: Bunlar Kuzu Postuna Bürünmüş ÇakallarTandoğan: Biz Atatürk'ün Bozkurtlarıyız. Çakal Göremek İstiyorsan Aynaya Bak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2019 23:49
Siyasette Çakal Tartışması...

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'un İYİ Parti, CHP ve HDP'yi kastederek "Bunlar kuzu postuna bürünmüş çakallar" açıklamasına (

https://www.ajans32.com/zabunun-bu-aciklamalari-cok-konusulacak-41596h.htm

) İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan'dan aynı sertlikte açıklama geldi.

Tandoğan; "Bizler, çakal değil, Ulu Önder Atatürk’ün Bozkurtlarıyız. Kem söz sahibine ait olup, çakal görmek isteyen aynaya baksın" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan, "AK Parti il başkanının bir gazetede partimizin, terör örgütü yandaşlığı yapan ismini anmadığımız parti ile adının anılması abest iken, iş birliği yaptığı iddiasıyla kuzu postuna bürünmüş çakallar söylemini okuyunca güne gülerek neşeyle başladık. Kendi ayağına sıkmak deyiminin tam karşılığı bu olsa gerek. Biz siyasetin çirkinleştirilmesine her zaman karşı olan bir partiyiz.

Sayın İl Başkanı Osman Zabun; megrimegri söylenirken, katil öcalanın mektubu Diyarbakır meydanlarında okunurken, terörist başına sayın denilirken, Aziz Şehitlerimize kelle diye hitap edilirken, Habur’ da davullar zurnalar çalınıyor iken, çadır mahkemeleri kurulurken, Şivan Perver denilen vatan haini devletin protokollerinde karşılanırken, teröristlerin silah taşımasına göz yumulurken, bana Türklük ile gelmeyin denilirken, Milliyetçilik ayaklar altına alınırken, Türkiye Cumhuriyeti ismi devlet kurumlarından kaldırılırken, ne yapmakta olduğunu ve ne düşündüğünü sormak zamanıdır diye düşünüyoruz?

Ne istediniz de vermedik, gurbetin, hasretin faturası çok ağırdır. Bu sıla hasreti bitmelidir, bitsin istiyoruz. Sizi aramızda görmek istiyoruz, bu hasret bitsin dönün boynumuz bükük, bu hizmetin mimarı övgülerini biz sizlerden duyduk. Attığınız çamur yapışmadı Sayın Zabun yapışmayacak da, çünkü insanımız artık gerçekleri görüyor ve her şeyin farkındadır. İyi Parti ideallerinde ve çizgisinde ilerleyen bir partidir. Yaptıklarını, söylediklerini başkalarının üzerinden konuşarak asıl çakallık peşinde olan kendini gün yüzüne çıkarmıştır. Isparta halkının zekasıyla, aklıyla dalga geçmeyin.

Biz, ne pkk ile ne bunların uzantıları ile ne de fetö ile hiçbir zaman yanyana gelmedik ve kol kola girmedik. Pkk terör örgütü değildir diyen partisinin milletvekillerin kim olduğunu Sayın Zabun bilmiyorsa, bunu genel merkezine sorsun bir zahmet. Biz hiçbir zaman da fetö ile de kolkola girmedik, yanyana durmadık. Partimiz TBMM’ de fetönün siyasi ayağı araştırılsın önergesi verdiği zaman bu önergeye kimlerin ret oyu kullandığını Osman Zabun bilmiyor ise araştırsın ve öğrensin.

Bizler, çakal değil, Ulu Önder Atatürk’ün Bozkurtlarıyız. Kem söz sahibine ait olup, çakal görmek isteyen aynaya baksın diyor ve Belediye seçimlerinin sükunet içerisinde geçmesini ve emanetin ehline verilmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ZABUN'UN O AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

https://www.ajans32.com/zabunun-bu-aciklamalari-cok-konusulacak-41596h.htm

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.