Siyasette 'Don' Tartışması

AK Parti Milletvekili Recep Özel’in Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’na “Bunlar donunu bile kaldıramaz’ ifadeleriyle yüklenmesine ilk cevap CHP İl Başkanı Senayi Demirkol’dan geldi. Demirkol, “TBMM’ye seviye lazım, sen değil” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2015 20:16
Siyasette 'Don' Tartışması

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Milletvekili ve ikinci sıra milletvekili adayı Recep Özel’in Gülcü Mahallesi’nde partisinin mitinginde yaptığı konuşma siyasette ‘don’ tartışmasına neden oldu.

Recep Özel’in CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli için “Bir Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’na bakın bir de Bahçeli’ye Kılıçdaroğlu’na bakın. Bunlar donunu bile kaldıramaz” ifadelerine ilk tepki CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol’dan geldi.

Demirkol, “Siyasette seviye önemlidir. Siyaset herkesin yapacağı bir iş değil. Üslup olması lazım, seviye ve terbiye olması lazım. Ama görüyoruz ki Sayın Recep Özel’de ne üslup, ne seviye ne de terbiye var. Sayın Özel’e söyleyeceğimiz tek bir şey var; Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne seviye lazım, sen lazım değilsin. Zaten oraya gidemeyeceğini anladığın için de gittikçe hırçınlaşıyorsun” dedi.

AK Parti Milletvekili ve ikinci sıra adayı Recep Özel, partisinin mahalle mitinginde “Bir Ahmet Davutoğlu’na bakın bir de Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’ye. Bunlar daha donunu kaldıramaz” demiş, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na da "Tipi tip gibi bir adam" ifadelerini kullanmıştı.

O HABER İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum