Siyasette Kim Nerede Gölgeleniyor?

AK Parti ve MHP arasındaki 'Gölgelenme Tartışması' sürüyor. İsa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Uzaktaş'a 'Sen nerede gölgeleniyordun? diye sordu. İşte o polemik...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2013 20:20
Siyasette Kim Nerede Gölgeleniyor?

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, yaptığı açıklamada Bakan Binali Yıldırım’ın 22 Mart tarihinde yaptığı bir konuşmayı hatırlattı. Bakan Yıldırım’ın “''Uzun süredir üzerinde çalışılan ve bir taraftan da inşaatı devam eden Akdeniz ile Karadeniz'i birleştirecek 18 ana karayolu güzergâhıyla ilgili yürütülen proje çalışmaları tamamlandı. Bu yolların toplam uzunluğu 11 bin 797 kilometre olacak.” Sözlerini hatırlatan Yalçın, “Peki buradan Isparta halkı adına “benim” Sayın Uzaktaş’a soru sormak hakkım değil mi? Bu 18 ana proje hazırlanırken adama sormazlar mı, sen nerede gölgeleniyordun?. Bu 18 bölünmüş yoldan biri neden Dereboğazı-Antalya yolu değil?” sorusunu yöneltti.

ISPARTA’NIN HAKLARINI NEDEN SAVUNMUYORSUN
İsa Yalçın, açıklamalarına “ Neden bu yolun da bölünmüş yol olması için çaba harcamadın. Isparta’nın haklarını neden savunmuyorsunuz? Karadeniz bölgesini Akdeniz bölgesine bağlayan bu 18 duble yol projesinden neden Isparta 2013 yılında nasibini alamadı? Sorduğum sorulara cevap ver. Bir ay boyunca “şer şeyler düşünüp” bana yaptığınız en büyük eser olarak “adliye binasını” göstereceğine, Dereboğazı-Antalya yolu ne zaman duble yol yapılacak,teşvikte 2. bölgeden Isparta nasıl kurtarılacak, 10 yıllık iktidarınız döneminde TÜİK verilerine göre 90 bin kişinin göç ettiği Isparta’yı işsizlik batağından ne zaman ve nasıl kurtaracaksınız? Sen bunlara çözüm ara” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.