Siyasette Yüksek Tansiyon

Özel: Köylerimizin eksiklerini gidereceğizTandoğan: Köylerde Ne Bıraktınız ki? Özel: Zillet Bilmez Millet Bilir

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2019 09:16
Siyasette Yüksek Tansiyon

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Recep Özel'in “köylerimizin eksiklikleri varsa bu eksikleri gidermeyi arzu ediyoruz. Merkezde ne varsa köylerde de o olmasını istiyoruz” sözlerine tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Recep Özel'in "İnşallah Rabbim bu dönem içerisinde hepimize Isparta'ya hayırlı hizmetler etmeyi nasip eder. Bu dönem merkeze bağlı köylerin gerçekten merkeze yakın olmasını istiyoruz. Yakın olalım ama hizmette uzak olmamayı istiyoruz. Bu 5 yıl içerisinde köylerimizin eksiklikleri varsa bu eksikleri gidermeyi arzu ediyoruz. Merkezde ne varsa köylerde de o olmasını istiyoruz.” sözlerine tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan, "Çöküşün ayak sesleri geldikçe, Milletvekillerinden sürekli talihsiz açıklamalar geliyor. Muhalefet partisiymiş de yeni iktidara gelmiş gibi açıklama yapan AKP Isparta milletvekilimiz Recep Özel’i anlamak mümkün değil!

AKP milletvekili Recep Özel , merkez köy muhtarları ile yaptığı toplantıda bir vaade bulunuyor. Diyor ki; "İnşallah Rabbim bu dönem içerisinde hepimize Isparta'ya hayırlı hizmetler etmeyi nasip eder. Bu dönem merkeze bağlı köylerin gerçekten merkeze yakın olmasını istiyoruz. Yakın olalım ama hizmette uzak olmamayı istiyoruz. Bu 5 yıl içerisinde köylerimizin eksiklikleri varsa bu eksikleri gidermeyi arzu ediyoruz. Merkezde ne varsa köylerde de o olmasını istiyoruz.”

Milletvekili Özel sanırım unutuyor. 2002 yılından beridir AKP hükümeti var ve bu hükümetin 3 dönemdir milletvekilidir. Hatırlatmak isterim ki çöküşün ayak sesleriyle siyaset yapma telaşından vaadler de bulunurken bu gerçeği unutuyorsunuz.

17 yıldır köylerin sorunları çözümlenememiş ise, hala köylerimizin çözüm bekleyen sorunları ve eksiklikleri var ise bu muhalefet partilerinin suçumudur? 17 yıldır İktidar partisi sizsiniz Sayın Özel, bu yaptığınız açıklamaları verdiğiniz vaadleri anlamak mümkün değildir.

Köylerde ne bıraktınız?
Hayvancılık bitti. Kısa bir süre önce et desteğini de kaldırdınız. Yem fiyatları aldı başını gitti. Sorun çözmek bu mu?

Çiftçiliği bitirdiniz. Gübre ve ilaç fiyatlarının sürekli zam görmesi köylerimizde üretimi bitirdi. Mazottaki artışı söylememe bile gerek yok.

Hangi sorunu çözeceksiniz biraz daha açıklayıcı konuşursanız bizde 17 yıldır el atmadığınız hangi sorunun çözüleceğini bilmek isteriz Sayın vekil” ifadelerini kullandı.

ÖZEL'DEN CEVAP GECİKMEDİ

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, merkeze bağlı köy muhtarları ile yaptığı toplantıdaki açıklamalarına yanıt veren İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.

17 yılda AK Parti iktidarı tarafından köylere yapılan hizmetlerin tüm kesimler tarafından gayet iyi bilindiğini söyleyen Milletvekili Özel, siyaset sahnesine yeni girenlerin ve köylülerin sorunlarına ortak olmayanların bunu bilmemesinin normal olduğunu söyledi.

17 yıl önce köylerde kanalizasyon, içme suyu, kilit parke ve asfalt gibi bir çok sorunun bulunduğunu ancak AK Parti iktidarı ile bu sorunların sona erdiğini belirten Isparta Milletvekili Recep Özel açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Köylere gidip sorsunlar. 17 yıl önce nasıldı, şimdi nasıl diye. Şu anda tüm köylerimizde içme suyu, kanalizasyon ve kilit parke taşı gibi sorunlar tamamen bitirilmiş. Bunun yanı sıra köy grup yolları sıcak asfalta kavuşmuştur. Köy grup yollarının yanı sıra köy giriş yolları da sıcak asfaltla asfaltlanmaktadır. İl Özel İdaresi, 2017 yılında 212 kilometre, 2018 yılında 190 kilometre ve 2019 yılında 90 kilometre köy yolunu sıcak asfalta kavuşturmuştur. Hatta 2019 çalışmalarımız da devam etmektedir. Sıcak asfaltın yanı sıra son 3 yılda 450 kilometre köy yollarına da sathi kaplam yapılmıştır.

122 KÖYE GÜNEŞ ENERJİSİ PANELİ KONULDU
Sadece asfalt değil, otobüs durakları, oyun park grupları, kamelyalar ve sosyal tesisler gibi köylerin sosyal alanda ihtiyaç duyduğunu eksiklikler de giderilmiştir. Ayrıca içme suyu nedeniyle elektrik faturaları yüksek gelen köylerimize de güneş enerjisi panelleri konulmaktadır. Şu ana kadar 122 köyümüze güneş enerjisi paneli konulmuş ve köylerimiz yüksek enerji bedellerinden kurtulmuşlardır.

KENDİ İNSANINI HOR GÖRENLER BİZİM
HİZMET AŞKIMIZI ANLAYAMAZLAR
Yapılan çalışmaları köylülerimiz yakından bilmekte ve takdir etmektedir. Biz köy muhtarlarımız ile bu yapılanların yanı sıra eksiklikler varsa yerine getirelim diye bir araya geldik. Ama muhtarlarımız tüm taleplerin yerine getirildiğini söyleyerek, bizlere teşekkür ettiler. Yani biz milletin derdi ile her zaman dertlendik. Ama milletten yana değil, zilletten yana olanlar bunu anlayamaz. Millete sevdalanmadan hizmet olmaz, yatırım olmaz. Kendi insanını hor görenler bizim hizmet aşkımızı anlayamazlar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum