Siyasi Faaliyetlerini Gıptayla İzledim

Siyasi Faaliyetlerini Gıptayla İzledim

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2015 10:03
Siyasi Faaliyetlerini Gıptayla İzledim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili 1.sıra adayı eski Vali Nuri Okutan, İslamköy’de 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in siyasi hayatını anlatan Demokrasi Müzesi’ni ziyaret etti. Okutan, çıkışta duygularını anı defterine “Ben Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi faaliyetleri döneminde doğup büyüdüm. Sonrada eğitimim gereği onu okudum. İnceledim. Bir hemşehrisi olarak övünerek gıptayla izledim” şeklinde yansıttı.

Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi’ni ziyaret eden ve tüm objeleri tek tek inceleyen, Türkiye siyasetinin geldiği noktayı gözlemleyen MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, siyasi faaliyetlerinin ilk günlerinde müzeyi ziyaret ederek demokrasi mücadelesini ve kıymetini koklamak, hissetmek istediğini belirtti.

Kendisine ve her siyasi figüre çok şeyler söyleyen Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi’ni ziyaret etmekle çok isabetli bir iş yaptığını kaydeden Nuri Okutan duygularını şu şekilde yansıttı:

“Ancak çalışmalarıma hız katmak, yorgunluğuma anlam kazandırmak ve demokratik mücadelenin nasıl yapılacağını öğretmek ve memlekete hizmetin ne şekilde yapılacağını uygulamalı göstermek bakımından bu müzeyi en kısa sürede bir ders almak anlamında tekrar bir gün ayırarak ziyarette bulunacağım.

Hemşehrisi olmak ve Isparta’da siyaset yapmak bakımından kendimi şanslı hissediyorum. Mirasını devralmak zaten imkânsız ama hiç olmazsa sık sık uğrayarak ders almak mümkün”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum