Siyasi Gerilim Tırmanıyor

AK Parti’li İl Genel Meclis Başkanı Oosman Zabun’un “Yürüyün millet ense traşınızı görsün” ifadelerine CHP İl Başkanı Vedat Şenol aynı sertlikle cevap verdi. Şenol, “Bu üslup sokak serserilerinin kullanacağı, argu bir üsluptur” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2013 13:34
Siyasi Gerilim Tırmanıyor

AK Parti’li İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun’un sosyal paylaşım sitesindeki hesabında yayınladığı paylaşımlara CHP İl Başkanı Vedat Şenol’dan cevap gecikmedi.

KENDİSİNE YAKIŞMAMIŞ
Zabun’un “MHP ve CHP telaşa kapılıp Isparta belediye başkan adaylarını açıkladı Yürüyün millet ense traşınızı görsün" ve “CHP il başkanı "Isparta belediye seçimlerinde Ak parti ile biz yarışırız" demiş. MHP ile girdikleri ikincilik yarışında başarılar dileriz” ifadelerini değerlendiren Şenol, “Bu üsluplar İl Genel Meclisi Başkanı olan bir kişiye yakışmamış. Bu sokak serserilerinin kullanacağı argo bir üsluptur” yorumunda bulundu.

BAŞBAKANDAN ÖĞRENDİĞİ ÜSLUP
Şenol, “Siyasi kimliği olan bir şahsın böyle ifadeler kullanmaması gerektiğini düşünüyoruz. Ama kendisini yadırgamadık, Sayın İl Genel Meclisi Başkanı Zabun, bu üslubu partisinin Gneel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan öğreniyor. Başbakan’ın üslubunu kullandığı zaman siyaseti daha iyi yapacağını düşünmüş olabilir. Ama kendisine tavsiyemiz üslubunu değiştirmesi ve siyasetin seviyesini yükseltmeye katkı sağlamasıdır” diye konuştu.ajans32

ÜÇÜNCÜ OLDUKLARI ZAMAN ŞAŞIRMASIN
Halkın bu tarz bir siyasete prim vermeyeceğini dile getiren Şenol, “Sayın Zabun, bir dönem çok popüler olan ama halkın tokadını yedikten sonra adı bile hatırlanmayan siyasileri hatırlasın. Bu tavırlara, bu tarz siyasete halkımız prim vermez. Partisinin kaybettiği oyları bu yöntemle geri kazanma şansları yoktur. Bize MHP ile girdikleri ikincilik yarışında başarılar dilemiş. Kendi partisi üçüncü olduğu zaman sakın şaşırmasın” dedi.ajans32

YÜRÜDE ENSE TRAŞINI GÖRELİM HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum