Siyasi Olgunluk Örneği

Bahçeli'nin belediye ziyaretinde Ak Partili bazı üyelerin de karşılamada bulunması dikkati çekti. AK Parti'li meclis üyesi Kadir Dal, objektiflere böyle yansıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2017 12:40
Siyasi Olgunluk Örneği

MHP Lideri Bahçeli Isparta programı kapsamında Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, MHP Lideri Bahçeli'yi mehteran eşliğinde karşıladı. Bahçeli'nin belediye ziyaretinde Ak Partili bazı üyelerin de karşılamada bulunması dikkati çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, karayolu ile geldiği Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında partililer tarafından karşılandı. Genel başkan yardımcıları Sadir Durmaz, Şefkat Çetin, Mehmet Günal ve Mehmet Karakaya ile birlikte Isparta'ya gelen Bahçeli, ilk olarak IspartaBelediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, MHP Lideri Bahçeli'yi mehteran eşliğinde karşıladı. Bahçeli'nin belediye ziyaretinde Ak Partili bazı üyelerin de karşılamada bulunması dikkati çekti. AK Parti'li meclis üyesi Kadir Dal, objektiflere böyle yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum