Siz Çalışma Başlatın Biz Desteğe Hazırız

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, “Dereboğazı Duble Yolu kadar Konya ve Burdur Duble Yolları’nın da Isparta açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Siyasilerin bu konuda biran önce çalışma başlatması gerekiyor. Bizlerde her türlü desteği vermeye hazı

Yayınlanma:
Siz Çalışma Başlatın Biz Desteğe Hazırız

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ile ( İnşaat Faaliyetleri) 17. Meslek Komitesi (Mühendislik Faaliyetleri)komite üyeleriyle Makine Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilciliklerinden sonra Harita Mühendisleri Odası İl Temsilciliği’ne de ziyarette bulundu.

Harita Mühendisleri Odası il Temsilcisi Süleyman Gülboy ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Meclis Üyesi Kadir Özkan ve Murat Dolunay ile 4. Meslek Komitesi Başkanı Musa Çağrı Can komite üyeleri katıldı.

Ziyarette, Isparta için sivil toplum kuruluşlarını ortak hareket etmesi gerektiğinin altını çizen ITSO Başkan Yardımcısı Çelik ve Harita Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Gülboy sorunların çözümü için başta Sayın Vali olmak üzere, siyasetçiler, belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini söylediler.

Antalya Dereboğazı Duble Yolu konusunda da görüş belirten Çelik ve Gülboy, bu yolun Isparta için önemine değinerek aynı şekilde Konya ve Burdur Duble Yolları’nın da Isparta’ya biran önce kazandırılması konusunu vurguladılar.

ITSO Başkan Yardımcısı Çelik, Dereboğazı Duble Yolu kadar Konya ve Burdur Duble Yolları’nın da Isparta açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Siyasilerin bu konuda biran önce çalışma başlatması gerekiyor. Bizlerde her türlü desteği vermeye hazırız. “dedi.

ITSO Başkan Yardımcısı Çelik, Dereboğazı Duble Yolu ve Demiryolu projelerinde Harita Mühendisleri Odası’ndan da görüş alınmasını ve oda yöneticilerin bu projelere destek vererek uygun güzergahların belirlenmesine ışık tutmasını istedi.

Harita Mühendisleri Odası İl Temsilcisi, Gülboy’da gerek dereboğazı gerekse demiryolu projelerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, “Biz Isparta için yapılacak her türlü çalışmada varız. “dedi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK
ITSO YÖnetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çelik, grup olarak ziyaretlere devam edeceklerini belirterek, “Ispartamızın gelişmesi ve güzelleşmesi için bütün sivil toplum kuruluşlarının birbirleriyle görüş alışverişinde bulunup en doğruyu bulmaları gerekiyor. Biz gerek kendi alanlarımızla ilgili gerekse ilin gelişimiyle ilgili sivil toplum kuruluşları ile hep istişare halindeyiz. İstişarelerimiz de artarak devam edecek. Daha önce çok sayıda odayı ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde de kamu kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret edip sorunları anlatıp çözüm yolları arayacağız. Hep söylediğimiz gibi istişare ile her türlü sorunun çözüleceğine inanıyoruz. Sonuçta herkes Isparta için çalışıyor ve aynı amaca hizmet ediyor.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum