'Siz Konuşmaya, Biz Temizlemeye Devam Edeceğiz'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu, ince mesajlarla bir takım yerlere göndermelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 14:29
'Siz Konuşmaya, Biz Temizlemeye Devam Edeceğiz'

Ispartaspor’un Kulüp Başkanı Şevket Savlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin il bazında en genç kulüp başkanı durumunda bulunan Savlu, ince mesajlarla bir takım yerlere göndermelerde bulundu. 1 puandan aldığı takımı alınan galibiyetlerle 2. yarı için umutlandıran Savlu, “Sizler konuşmaya, bizlerde temizlemeye devam edeceğiz” dedi.

İşte Savlu’nun çok konuşulacak açıklamaları:
“Önemli olan eski yönetimler gibi fuzuli masraflar yapılarak, yüklü miktarda paralar kaybederek takımı ligden düşürmek yerine, istikrarlı ne yaptığını bilen, en önemlisi kazançların Ispartaspor’a aktardığımız bugünlerde değişimler göz önündedir. Biz yönetime talip olduğumuzda Ispartaspor’u ilk ziyaretimizde, içeride bırakın yiyeceği, çocukların eşofmanı dahi yoktu. Şimdi geldiğimiz nokta ise taraftarıyla barışmış, düzenli Isparta’ya yakışan bir kulüp haline gelmiştir

. Hala yorum yapanların art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ve onlara hitaben artık musluk kesildi, kendi işlerinize bakın demekten başka bir şey söylemek istemiyorum. Herkesin bildiği gibi biz kulübe kolları sıvadığımızda takımın 1 puanı vardı. Primler vererek takımın bugünlere gelmesini sağladık. Biz eksilten değil, çoğaltan bir ekibiz. Puanlar yükseldikçe yorumlara başladınız. Bizi bıraktığınız Ispartaspor’un yorumu niye yapmıyorsunuz? Sizler konuşmaya, bizlerde temizlemeye devam edeceğiz Ben ve ekibim her gün Ispartaspor için ne yapabiliriz onun hesabını yaparken, geçmiş yönetimler ise pembe-yeşilli takımı bir kenara bırakarak kendileri için ne yapabilir onları düşünmüştür ve çıkan sonuç ortadadır.

Şimdi önümüze bakarak maçlarda galibiyet alma yolunda ilerlemek istiyoruz. Tek şaşırdım 1 puandan bu noktaya gelinen ve kulübüyle Isparta’sıyla Ispartaspor’a yorum yapanların elini ayağını sadece mühürle değil, dilleriyle de çekmelerini istiyorum. Bunun zararlarını önceden gördük. Düşebilecek en kötü noktaya düştük. Alınabilecek en kötü puanlar alındı. Artık yolumuza neşe ve huzurlu bir şekilde devam etmek istiyoruz. Ispartaspor’un kaybolmaması için verdiğim bu mücadelede, yorulsam da ismini taşımam benim için onur ve gurur vericidir.

Bugüne kadar ben ve ekibim gibi onur ve gurur mücadelesi verselerdi bu takım şimdi Bank Asya’daydı. Kendi sahamızda rakip olarak oynuyoruz. Bu benim için utanç verici bir durumdur. Hala bundan utanmayanların maç içerisinde saha içi ve dışında getirdikleri durumu gözetmeksizin haince yorumlarını kınıyorum. Bu işler takvim ve anahtarlıkla olmaz diyenlerin takvim almadıkları da göz önünden kaçmamaktadır. Biz maddi ve manevi desteklerimizi sürdüreceğimizi bildiriyor, takımı düşmesi için çaba gösterenlerin bir bir temizlenip bugünlere gelen Ispartaspor’un ligde kalma mücadelesini onurum olarak görüyorum. Bu konuda da Teknik Sorumlumuz Murat Yılmaz’a güveniyorum. Hocanın değişikliği söz konusu değildir, bu konuyu bizzat vurguluyorum.

Yalın ayak çıplak ev kapılarında dilenmek yerine, dilenen paraların futbolcuların kursağından değil de bugüne kadar kendi boğazlarından geçenleri önce Allah’a sonra bu memleketin taraftarına ve Isparta’ya havale ediyorum. Şimdi düzenli bir şekilde gördüğüm Ispartaspor’un kısa dönemde bu hale gelmesi demekki bir şeylerin olabileceğini göstermektedir. Diğer kulüplere gelirsek kimin nereye çıkacağı bizi ilgilendirmiyor. İster 3. Lige ister Bank Asya’ya çıksın onların başarıdır. Bizi ilgilendirmez. Biz işimizi yapıyoruz. Bu takım 40 sene profesyonel lig oynamış nice takımları hedefinden geçirmiş, futbol camiasına nice futbolcu kazandırmış, taraftarıyla güçlü bir kulüptür.

Önce profesyonelliğin ne olduğunu bu kulüp bilir. Maalesef bu duruma düşmemizden dolayı hala üzüntü içerisindeyim. Diğer kulüplerden hangisi olursa olsun profesyonel lige çıkması bizim için büyük bir kazanç değildir, esas kazanç ismiyle güçlü olan Ispartaspor’un var olmasıdır. Türkiye’de sadece Isparta’yı ilgilendiren bir konu değildir. Isparta dışında olan hemşerilerimizinde üzüntüsüdür. Biz profesyonelliğe yeni alışan bir takım değiliz. Adı üstünde 40 sene profesyonel oynadık. 3. Lige dahi çıkmamız bize onur kazandıracak bir olay değildir. Amacımız Ispartaspor’u layık olduğu yerde görmektir. İl ve dışındaki hemşerilerimizi onurize etmektir. Taraftarımızın bu konuları iyi bilmesini, gerekli tahriklere kapılmaması umuyor, bulunduğumuz bu noktadan çıkacağımızı bildiriyorum.”

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum