Siz Projenin 'P'sini Bilmezsiniz!

Belediye Başkanı Günaydın, AK Partililerin Isparta için bir projesi bile olmadığını iddia ederek "sizin en çok övündüğünüz sosyal belediyeciliğin en iyisin biz biliriz. Çünkü veren el ile alan eli göstermiyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:36
Siz Projenin 'P'sini Bilmezsiniz!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Fatih Mahallesi'nde oluşturulan seçim merkezinin açılışında AK Partilileri eleştirdi. AK Parti'nin 2009'da Balaman'ın aday göstermekle Isparta'yı ekmeğe muhtaç duruma düşürmeyi, daha da fakirleştirmeyi ve batırmayı amaçladığını iddia eden Günaydın, şöyle konuştu:

"Yeni bir dönem, yeni başarılar ve yeni projeler için karşınıza çıktık. Kolumuzu, ayağımızı, evimizi, damımızı bağladılar. Büyük operasyonlar gerçekleştirdiler. 12 arkadaşımız cezaevinde kaldı, işkence gördüler. Bizlere büyük acılar çektirdiler. Isparta'ya hizmeti engellemek istiyorlardı.

Yüce Rabbimin verdiği enerji ile gece-gündüz çalıştık. Allah bize hizmet etmeye nasip etti. Şu anda Belediyemiz tüm konularda Türkiye birincisi. Hasan Balaman'ın, AK Parti'nin borçlarını biz ödüyoruz. 20 taksidini ödedik. Devlete bir lira ödemeyen belediye devraldık. Gelir gelmez büyük icralarla karşı karşıya kaldık.

Kasa icraları getirdiler. Dünyanın en büyük hırsızını belediyeye koysanız bu kadar fakir ve borçlu belediye olmazdı. Böyle olmasına rağmen 2009'da karşımıza aday çıkardılar. Amaçları daha çok borç yapmak ve devleti milleti borçlu bırakmaktı. Isparta'ya ekmeğe muhtaç bırakmak istediler.

Ama yapamadılar. Halkımız izin vermedi. Yusuf Ziya Günaydın'ın tekrar seçtiniz. Şehircilik anlamında Isparta Belediyesi Türkiye'nin birincisidir. Daha büyük projelerimiz ve sürprizlerimiz var. Siz projenin P'sini bilmezsiniz. Sadece 'sosyal hizmet, sosyal proje' diye konuşuyorsunuz.

Isparta için projeniz yok. Sosyal belediyeciliğin en iyisini de biz yaptık. Fakirlere yardım yaparken bizi hiç göremezsiniz. Çünkü veren el ile alan eli göstermedik. 180 km yağmur suyu hattı döşedik. Buradan Afyon kadar. 46 kilometre su şebekesi ve kanalizasyon şebekesi döşedik. 200 bin nüfusa göre açık ara ile öndeyiz. Türkiye birincisiyiz. Önümüzdeki dönem Isparta Belediyesi dünya birincisi olacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum