Siz Yeter Ki Evde Kalın Valilik Tedbirleri Aldı

#SizEvdeKalınBizHaberVeririz

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2020 14:19
Siz Yeter Ki Evde Kalın Valilik Tedbirleri Aldı

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlar için getirilen sokağa çıkma yasağının ardından Isparta Valiliği kenttebir olumsuzluk yaşanmaması ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirleri aldı.

Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada; “21/03/2020 tarihi saat 24.00 itibariyle yürürlüğe girecek olup, Anılan karar yürürlüğe girdikten sonra; İhtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması; temel ihtiyaçlarını karşılamak için 65 yaş üstü Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturulmuştur. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımız 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir. Bu çağrıların cevaplandırılması ve gerekli hizmetlerin üretilmesi için ihtiyaç duyulacak yeteri kadar kamu görevlisi/ekip ve araç görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.