Siz Yürümeye Devam Edin Biz Hızlı Trene Biniyoruz

AK Partili Recep Özel, MHP'nin Bizimle Yürü Isparta sloganına gönderme yaprı. Özel; "Siz yürüyün, biz hızlı trene biniyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2015 18:40
Siz Yürümeye Devam Edin Biz Hızlı Trene Biniyoruz

7 Haziran seçimlerine az bir süre kala AK Parti Isparta'da ilk mitingini gerçekleştirdi. Sanatçı Başkal'ın konseri ile başlayan miting daha sonra konuşmalar ile devam etti.

Hanife Sultan Mahallesi'nde bulunan meydanlıkta düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalle mitinginde konuşan AK Parti Milletvekili Özel, "MHP'nin bilboardları var 'Bizimle Yürü Isparta' diye. Adamın birisi de yazmış; "Kardeşim koşan bir AK Parti varken, Ben seninle neden yürüyeyim" diye. Sen yürümeye devam et. Biz hızlı trene biniyoruz" dedi.

Milletvekili Recep Özel konuşmasında; "Şimdi bu seçimde sandıkları patlatacağız. Bu ülkeye özgürlük bizimle geldi. Bizim dışımızdaki partilere sorun, yaptıkları bir tane eser göstersinler. Onlar konuşur AK Parti yapar. Biz yapmaya devam edeceğiz. Onlar kızsalar da, patlasalar da AK Parti yapmaya devem edecek. Isparta'yı bu dönem hizmet yağmuruna tutacağız" diye konuştu. 



AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise sert açıklamalarda bulundu. Bilgiç yaptığı konuşmasında; "Bizden öncekiler bu ülkeye hiçbir şey yapmamış. Ama vatandaş bunları unutmadı. Sağlık ve eğitime çok önem verdik. Isparta gerçek manada bir üniversite şehri haline geldi. Artık ikinci bir üniversiteyi istiyoruz. Güçlenmesi gerekiyor. Bizden öncekilerin böyle bir gayesi var mıydı. Güçlü bir Türkiye istiyorsak. Zalimin karşısında duran bir Türkiye cumhuriyeti istiyorsak. 7 Haziran'a kadar çalışmalıyız. Bu ülkenin düşmanlarına gereken dersi vermeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum