Sizce Bu Seçimde Ne Olur?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan saatler sonra Nuri Uzaktaş'ı Belediye Başkan Adayı olarak açıklayacak. CHP ve MHP'de adaylarını daha önce belirlemişti. Peki bu seçim süreci ve sonucu ne olur... Söz Ajans32 okurlarında.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 09:52
Sizce Bu Seçimde Ne Olur?

Yerel seçimlerde siyasi partiler adaylarını belirliyor. Ancak, merakla beklenen 3 siyasi partinin adayı netleşti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da saatler sonra Nuri Uzaktaş'ı partisinin Belediye Başkan Adayı olarak açıklayacak.
MHP mevcut başkan Yusuf Ziya Günaydın'la devam kararını açıklamıştı. Başkan Günaydın göreve bir dönem daha talip... Çalışmalara da başladı...

CHP SDÜ eski rektörlerinden Lütfü Çakmakçı ile seçimlerde iddialaı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. CHP'nin de seçim atmosferinde ciddi bir çalışma temposu dikkat çekiyor.

Saadet Partisi'de seçimlere İlahiyatçı İç Mimar Süleyman Çakan ile katışlıyor. Adayını ilk açıklayan siyasi partiler arasında yer alan Çakan'da yoğun bşir siyasi çalışma yürütüyor.

Peki Isparta ne diyecek. Elbette Isparta'lı son sözünü sandıkta söyleyecek; ama sandıktan önce söylenecek sözü olanlara da Ajans32'nin yorum platformunu sunuyoruz.

Sizde seçimlere ve adaylara ilişkin mesajlarınızı, öneri ve uyarılarınızı, taleplerinizi bu haberin altına yorum yaparak aktarabilirsiniz...

Okuyucuya Not: Elbette seçimlere sadece 4 parti ve 4 aday katılmıyor. Diğer siyasi partilerimizin adayları ve aday adayları ile ilgili de görüşlerinizi bu platformdan paylaşabilirsiniz. 

YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
172 Yorum