Sizde Vicdan Yok Mu?

Esnaf Kan Ağlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2022 14:35
Sizde Vicdan Yok Mu?

Isparta’da uzun yıllardır hizmet veren bir işletmeci, bin 468 lira 840 kuruş gelen elektrik faturasının 3 bin 671 liraya çıktığını, belirterek, “Hak varsa hakkımı helal etmiyorum" dedi.

2022 yılında rekor bir oranda zamlanan elektrik faturaları geldikçe esnaf kan ağlıyor. Yüzde yüz elliye yakın artan zamlı elektrik faturaları esnafın belini iyice büktü.

Piyasada karşılığı olmayan bir asgari ücreti özel sektöre dayayan hükümet, yeni yılla birlikte engel olamadığı elektrik ve doğalgaz zamları ile vatandaşın belini iyice büktü.

Siftah etmeden dükkan kapatmak zorunda kalan esnaflara bir yük de enerjiden bindirildi. Çoğu esnaf. “Bu günlerde kirayı bile ödeyemiyoruz bu gelen fahiş fiyatlardaki faturaları nasıl ödeyeceğiz. Bu zamları getirenlerde, yönetenlerde hiç mi vicdan yok. Bile bile bu esnafı karanlığa nasıl gömerler” diyerek tepki gösteriyor.

fatura.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum