Size Minnettarız

Size Minnettarız

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2017 17:38
Size Minnettarız

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Gülkent Gazetesi Sorumlusu ve Gülkent’te Bugün Programının Yapımcısı Hüseyin Aybatılı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Hüseyin Aybatılı, Vali Günaydın’ın FETÖ’nün darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasında büyüt katkısı olduğuna dikkat çekti.

Gülkent Gazetesi Sorumlusu ve Gülkent’te Bugün Programının Yapımcısı Hüseyin Aybatılı, Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı konuk etti.Gülkent Gazetesinde gerçekleşen ziyarette Isparta Valisi Günaydın ile Hüseyin Aybatılı fikir alışverişinde bulundu. Vali Günaydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülkent Gazetesi Sorumlusu ve Gülkent’te Bugün Programının Yapımcısı Hüseyin Aybatılı, FETÖ’nün darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasına katkı sağlayan Vali Günaydın’a teşekkür etti.Aybatılı “ Öncelikle bize vermiş olduğunuz değerden ötürü teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi onurlandırdı. Isparta Basınına vermiş olduğunuz katkılardan dolayım, hem kendim hemde meslektaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bildiğimiz üzere cumartesi günü 15 Temmuz Hain darbe girişiminin yıl dönümüydü.  Bir Türk evladı olarak bu tür darbe girişimlerini lanetliyorum, Şehitlerimize Başsağlığı dilerken Gazilerimizde acil şifalar diliyorum. Herkesin bildiği gibi Isparta’ya geldiğiniz günden beri hain FETÖCÜLER ile savaşıyorsunuz,  geçit vermiyorsunuz ve darbenin başarısızlığa uğratılmasındaki payınızdan ötürü sizi kutluyorum. Allah sizden razı olsun” Konuşmasında ilk olarak dünya evine giren Hüseyin Aybatılı’yı tebrik eden Isparta Valisi Şehmus Günaydın ise, Isparta’daki sorunların çözümü noktasında basının önemli katkısı olduğunu belirterek, “bu çalışmalar Ispartalıların lehine olan bir durum” dedi.

 Günaydın, Hain darbe girişimini sadece biz engellemedik, halkımızla birlikte, gazetecimiz, esnafımız, memurumuzla beraber hep birlikte bu hain darbe girişimine engel olduk. FETÖ'nün hain 15 Temmuz darbe girişiminin de bu oyunlardan biri olduğunun altını çizen Günaydın, "Bu millet, ecdadından aldığı güçle,ilhamla 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhuyla bu hainlere, bu alçaklara nasıl ders verileceğini gösterdi. Milletimizin arasındaki birlik ve beraberlik çok daha güçlü şekilde devam edecek. Her türlü tehlike karşısında bu büyük millet, 15 Temmuz gecesinde nasıl bir araya geldiyse bundan sonrada yine bir araya gelecek." diye konuştu.

Ziyaret Gülkent Gazetesi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.