Sizin Zihniyetiniz Memleketi Çürüttü

Sizin Zihniyetiniz Memleketi Çürüttü

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2021 16:31
Sizin Zihniyetiniz Memleketi Çürüttü

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, “Çürüyen elma değil, CHP zihniyeti” diyen AK Parti Milletvekili Recep Özel’e cevap verdi. Halıcı, “Sizin zihniyetiniz sadece elmayı değil, memleketi de çürüttü” dedi.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, açıklamasında “Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal’ın Isparta ziyaretleri sırasında ilimizde tespit ettiği sorunları TBMM kürsüsünden dile getirmesine karşılık olarak AKP Isparta Milletvekili Recep Özel’in “Çürüyen Isparta Elması değil. Çürüyen CHP zihniyetidir.” cümlelerini büyük bir esefle kınıyoruz. Bu ülkenin kurucu partisi olan CHP dimdik ayaktadır. 21 Milletvekilimizle birlikte Isparta’yı karış karış gezdik. Sorunları tespit ettik.

Ama siz oturduğunuz yerden baktığınız için ne depolarda çürümeyi bekleyen elmaları, ne ikinci el ayakkabı arayan vatandaşı, ne siftah yapamadan kapatan esnafı ne de sizin bir türlü anlamak istemediğiniz teşvik planlamaları yüzünden bu şehre yatırım yapamayan sanayiciyi göremiyorsunuz.

Belki de görüyorsunuz ama işinize gelmiyor. Biz yine de size yapıcı bir öneri sunalım Sayın Milletvekili. Size göre her ne kadar elmalar depoda çürümüyorsa da üretici perişan durumda. Belki haberiniz yoktur; üreticinin elinde kalan ve depolarda bekleyen binlerce ton Patates ve Soğan TMO tarafından satın alınarak Ramazan öncesi Valilikler aracılığı ile vatandaşlara dağıtılacak.

Eğer, Isparta’nın elma üreticisi dertleriniz arasında yer alıyorsa, size zahmet patates ve soğanda olduğu gibi elmayı da TMO’ya satıverin. Biz de bir taraftan Büyükşehir Belediyelerimize elma satabilmek için görüşmeler yapıyoruz. Bunu da ek bir bilgi olarak size sunmuş olalım” dedi. 

RECEP ÖZEL NE DEMİŞTİ?
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.