Sizinle Kurtuluş Savaşı’ndan Tanışıyoruz!

CHP Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, partisinin kadın kolları ile kahvaltıda buluştu. Şenol, “Biz kadınlarımızı Kurtuluş Savaşı’ndan tanıyoruz. O zaman zaferle çıktık, şimdi de zaferle çıkacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2015 13:12
Sizinle Kurtuluş Savaşı’ndan Tanışıyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, partisinin kadın kolları ile kahvaltıda bir araya geldi. İktidar mücadelesinin bir inanç işi olduğunu kaydeden Şenol, “Biz kadınlarımızı Kurtuluş Savaşı’ndan tanıyoruz. İnançlarını, azimlerini o yıllardan biliyoruz. O kara tablodan zaferle çıkan Türk milleti kadınına çok şey borçludur. Bugün de kara tablo var, bugün de kadınlarımız var. Ben inanıyorum ki, 12 yıllık kabustan, 12 yıllık kara tablodan kadınlarımızın inancıyla, azmiyle çıkacağız” diye konuştu. Şenol ön seçim pusulasının en sonunda 18’nci sırada yer alacağını da hatırlatarak partili kadınlardan destek istedi.




SANDIK ÇAĞRISI YAPTI
Ön seçim sürecinin CHP iktidarı açısından anahtar görevi taşıdığını kaydeden Şenol, kadınlara sandığa gitme çağrısında bulundu. CHP Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, kadınlara hitaben yazdığı bir mektubu da partili kadınlarla paylaştı.

SORUNLARI EN ÇOK SİZ BİLİYORSUNUZ
Şenol, mektubunda; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin cefakar, fedakar, özverili değerli kadın üyesi…Uzun uzun ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu sizlere anlatmak anlamsız olur. Memleketimizde siz değerli kadınlarımız gibi… Acısı, öfkesi, çilesi, cefası… Bunları sizin herkesten daha iyi bildiğini düşünüyorum.



YÜREK… BİLİNÇ… VİCDAN
Partimiz, bildiğiniz gibi bizlerin de büyük gayretleri ile bir ön seçim kararı aldı ve o süreci başlattı. Ben de uzun süre önce ‘ön seçim şartına bağlı olarak’ Milletvekili aday adayı olacağımı açıklamıştım. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve iki büyük emanetinden birisi olan partimizi son derece önemli bir süreç bekliyor. 29 Mart’ta ön seçim sandıklarına gidecek ve Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan 7 Haziran seçimlerinde partimizi temsil edecek olan adayları belirlemek için oy kullanacaksınız. Yüreğinizin, bilincinizin ve vicdanınızın sesini dinleyerek oy kullanacağınızdan en ufak bir endişem yok.



MEMLEKETİ EN ÇOK SİZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Ben, TBMM’de kadınlarımızın sesini haykırmak, yüreklerindeki acıları dile getirmek, çektikleri sıkıntılara bir nebze olsun çare olmak için bu yola çıktım. Biliyorum; akşam olduğu zaman tencerenin nasıl kaynayacağını en çok sen düşünüyorsun… Biliyorum; evladının işini, aşını en çok sen düşünüyorsun… Biliyorum; memleketi de en çok sen düşünüyorsun… Sen de farkındasın ki, yaşadığın sorunları ancak ve ancak CHP iktidarı çözer. Ben de, kadınlarımızın elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğini biliyorum… İşte şimdi sizi göreve davet ediyorum; Gelin el birliği ile partimizi güzelleştirelim… Gelin el birliği ile Isparta’mızı güzelleştirelim… Gelin el birliği ile Türkiye’yi güzelleştirelim… Ben inanıyorum; siz olursanız başaracağız… Kurtuluş Savaşı’nda cepheye top mermisi taşıyordunuz, tanışıklığımız oradan… Şimdi, 7 Haziran’da bir Kurtuluş Savaşı daha var… O savaşa partimizi güçlü göndermek zorundayız… İşte ben o savaşa talibim! Ben inanıyorum; siz olursanız başaracağız”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.