Sizler Olmadan Olmaz

Sizler Olmadan Olmaz

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2015 18:41
Sizler Olmadan Olmaz

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde Spor İl Temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıda Isparta’nın spor alanında attığı adımların umut verici olduğunu söyledi.

Sporun her türlüsünün desteklendiğini gördüğünü bunun da memnun edici olduğuna işaret eden Haydar Kemal Kurt, çocuklar ve gençlerin spora eğilmesinin kötü alışkanlıkların da engellenmesinde önemli bir yapı taşı olduğunu ifade etti.

Haydar Kemal Kurt şöyle konuştu: “İlimiz Isparta’da bütün spor dallarında bir ayağa kalkma olsun istiyoruz. Biz de bunun önünü açalım diyoruz. Gerek ülke genelinde gerekse uluslararası platformda başarılar devam etsin istiyoruz. Ben de varım sizlerle beraber, sizler olmadan olmaz. Çocuklarımız, gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmemesinde, kötü bağımlılıklar elde etmemesinde güzel bir araçtır spor. Dolayısıyla desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum