Skandallar Kraliçesi Aylin Cesur

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doktoru ve manevi kızı ünvanı ile 2018 yılı genel seçimlerinde Isparta'dan milletvekili seçilen Aylin Cesur 14 Mayıs seçimleri içinde yeniden milletvekili adayı oldu.

Yayınlanma:
Skandallar Kraliçesi Aylin Cesur

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doktoru ve manevi kızı ünvanı ile 2018 yılı genel seçimlerinde Isparta'dan milletvekili seçilen Aylin Cesur 14 Mayıs seçimleri içinde yeniden milletvekili adayı oldu.

İyi Parti kulislerinde Isparta'dan bir daha aday gösterilmeyeceği konuşulan hatta gösterilse de parti tabanından destek alamayacağı düşünülen Aylin Cesur'un İyi Parti'nin oy oranına ne kadar etki edeceği ise merak konusu.

5 yıllık milletvekilliği döneminde bir çok skandala imza atan ve kontrolsüz çıkışları ile bilinen, Aylin Cesur'u bazı partililerin istemediği de siyasi kulislerde konuşuluyor.

AYLİN CESUR VE SKANDALLARI

“Bizi ‘Emir eri’, ‘Konu mankeni’ gibi görüyor”

2018 yılında dönemim İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin, partisinin Milletvekili Aylin Cesur'un kendisini 'Emir eri' ve 'Konu mankeni' gibi gördüğünü savunarak; Milletvekilimiz Aylin Cesur bizi emir eri gibi görüyor. Aylin Hanım'la anlaşamıyoruz. Bizi ‘Emir eri’ ve ‘Konu mankeni’ gibi görüyor. Genel Başkanımız bu duruma ne der bilmiyorum ama ben geri çekilmeyi düşünüyorum. Bir uyumsuzluk söz konusu." demişti.

8888.jpg


Şehit Cenazesinde Şok Görüntüler

Dinar da düzenlenen Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in cenaze töreni sırasında beyaz kürk mantosuyla cemaatin önüne geçerek tek başına namaz kılıyormuş gibi poz vererek, büyük tepki toplamıştı.

11.jpg


Ağza Alınmayacak Sözler

İyi Parti Burdur 2. Olağan Kongresinde Salda'da yapılan çalışmaları eleştiren Aylin Cesur "Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız" demişti.
22.jpg


"İYİ Parti Aylin Cesur'dan ibaret değildir."

Temmuz 2020 yılında dönemim İyi Parti Isparta İl Başkanı Fazlı Özgür Tandoğan, il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, Isparta İlçe Belediye Meclis üyeleri, 7 ilçe başkanı ve yönetimleriyle partideki tüm görevlerinden istifa etmişti.

Tandoğan, düzenlediği basın toplantısında, "İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un kendisinin milletvekili seçilmesinde rol oynayan" İYİ Parti üyelerini ve yöneticilerini hiçe saydığını öne sürerek, partinin kuruluşunda ve teşkilatlandırılmasında emeği olmayanların parti kurucularına yön vermesinin haddi olmadığını savunmuş ve "İYİ Parti Aylin Cesur'dan ibaret değildir." ifadelerini kullanmıştı.
33.jpg


Montajlı Fotoğraflar

1970 doğumlu olan Milletvekili Cesur’un, danışmanları tarafından servis edilen fotoğraflarda gençleştirilmiş hali görünüyor.

Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde özellikle bilgisayar teknolojilerinde kullanılan değişik programlar sayesinde fotoğraflarda yapılan montajlar ile insanlar gerçek hallerinden çok uzaklaştırılabiliyor.
777.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum