Slaven Bilic'in Şampiyonlar Ligi Planı Belli

Beşiktaş'ta, Slaven Bilic, takımın Şampiyonlar Ligi planını belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2014 14:27
Slaven Bilic'in Şampiyonlar Ligi Planı Belli

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaizantepspor'u 2-1'lik skorla deviren Beşiktaş'ta, keyifler yerinde...

DEVLER LİGİ PLANI BELİRLENDİ
Ligde çıktığı son 3 maçlık periyotta Trabzonspor'la berabere kalan ve ardından Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarını kayıpsız geçerek başarılı bir ivme yakalayan Siyah-Beyazlılar'da, teknik direktör Slaven Bilic, takımını Şampiyonlar Ligi potasına sokmak için planını belirledi.

İLK HEDEF KASIMPAŞA
İlk olarak salı günü erteleme mücadelesinde Kasımpaşa'yı devirmenin yollarını arayan Hırvat teknik adamın, ardından Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Bursaspor karşılaşmasını da kayıpsız kapatarak 2 mücadelede 6 puanı cebine koymanın planlarını yapıyor. Ligde 22. hafta maçında sıralamada üstünde bulunan Galatasaray mücadelesini kiritik viraj olarak gören Bilic'in, bu zorlu sınavdan da takımını galibiyetle çıkartıp Şampiyonlar Ligi'nde avantajlı bir konuma gelmenin hesaplarını yaptığı öğrenildi.

Takımın bütün stratejisini bu 3 maç üzerine kuran Bilic'in, peşpeşe alınacak galibiyet serisiyle beraber son dönemde Avrupa'ya hasret kalan Beşiktaş'ı Devler Ligi'ne taşımakta kararlı olduğu bildirildi.

BAŞKAN HEDEF GÖSTERMİŞTİ
Feda sezonunun ardından yeni döneme şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş'ta, BaşkanFikret Orman, son dönemde üst üste yaptığı açıklamalarla takımın hedeflerini yinelemişti. Orman, Siyah-Beyazlılar'ın sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek bir konumda olunmaması halinde bu durumu başarısızlık olarak sayacağını Bilic'e daha önce belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.