Sneijder Bomba Gibi Konuştu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Brezilya'da oynanacak olan Dünya Kupası'na odaklanmış durumda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 12:29
Sneijder Bomba Gibi Konuştu

Sarı-kırmızılılarda inişli-çıkışlı bir sezon yaşadığını söyleyen 29 yaşındaki yıldız, kişisel formunda gelişme olduğunu ifade etti.

Dünya Kupası için kendine güvendiğini söyleyen Sneijder, Hollanda'nın 5-3-2 sisteminin kendine uygun olduğunu ve kaliteli takım arkadaşları sayesinde kendini daha iyi gösterebileceğini söyledi.

Sneijder, "Kendime güveniyorum. Formumu sezon boyunca yükselttim ve Hollanda Milli Takımı'ndaki yerim beni endişelendirmiyor. 5-3-2 sistemi benim kalitelerime uygun. Bu sistem atağa konsantre olmamı sağlayacak ve önümde 3 yaratıcı oyuncu olacak" diye konuştu.

Van Gaal'in kendisi hakkında getirdiği eleştirilere yanıt veren 29 yaşındaki futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Kariyerinizde daha iyisini yapabileceğini düşündüğünüz ve en iyi formunuzda olmadığınızı farkettiğiniz zamanlar olur. O zaman, silkelenip maksimum performansınızı ortaya koyarsınız. Son aylarda yaptığım buydu, normalden biraz daha fazla."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.