Sneijder Tarihe Geçti

Ligin 19. haftasında Bursaspor'u 6-0 yenen sarı-kırmızılı ekip, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye indirdi. "Hat-trick" yapan Sneijder, Türk Telekom Arena'da 3 gol birden atan ilk futbolcu oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 10:56
Sneijder Tarihe Geçti

Bursaspor karşısında 6-0 kazanılan maçta fileleri 3 kez havalandırarak "Hat-trick" yapan Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı ekibin tarihine de geçti.
"Cim Bom"un yeni stadı Türk Telekom Arena'da bir maçta 3 gol atan ilk futbolcu unvanınıkazanan Sneijder, kariyerinde de ikinci kez "Hat-trick" yapmış oldu.

Hollandalı yıldız, Ajax formasıyla 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında Feyenord'u 4-1yendikleri maçta yine 3 gol birden atmayı başarmıştı.
Sneijder, Bursapor ağlarını 3 kez havalandırarak, ligdeki gol sayısını da 8'e çıkardı.

Diğer yandan karşılaşmayı Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder da izledi.

Ligde 6,5 yıl sonra 6-0
Galatasaray'ın Bursaspor karşısında aldığı 6-0'lık galibiyet, sarı-kırmızılı ekibin son 6,5 yılda ligdeki en farklı galibiyeti oldu.
Ligde 2007-2008 sezonu 5. haftasında Konyaspor'u Ali Sami Yen Stadı'nda 6-0 yenen "Cim Bom", bu maçın ardından geçen yaklaşık 6,5 yılın ardından en farklı galibiyetine, Bursasporkarşısında yine 6-0'la imza attı.

Gollerden sonra "Metin Oktay" anonsu
Karşılaşmada Galatasaray'ın attığı gollerden sonra, stat hoparlörlerinden "Metin Oktay" anonsu yapıldı.
Sarı-kırmızılı kulübün "Taçsız Kral" lakaplı efsane isminin 78. doğum günü dolayısıyla,Bursaspor filelerine gönderilen her golün ardından, golü atan oyuncunun ismi yerine, hoparlörlerden, "Metin" anonsu yapılırken, tribünlerden ise "Oktay" karşılığı verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.