Sneijder Transferi Tek Bir Şartla Olur

Cim-Bom 9 milyon euro + Buttner teklifini geri çevirirken; İngilizler'e “Bu transfer ancak para karşılığı olur, takasa girmeyiz” yanıtını verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2014 16:24
Sneijder Transferi Tek Bir Şartla Olur

Galatasaray'dan Sneijder transferine şartlı onay. Hollandalı futbolcuyu almak için hareketegeçen Manchester United, Sarı-Kırmızılılar'a bonservis bedeline karşılık olarak 9 milyon euro vetakımdan ayrılacağını açıklayan Buttner'i önermişti. Bu transferi değerlendiren yönetim, Mancini'nin de görüşünü aldıktan sonra İngilizler'e cevabı verirken, takaslı bir teklife kapalıolduklarını bildirdi.

SNEİJDER KALMAK İSTİYOR
Galatasaray Yönetimi, "Sneijder'in bonservisini sadece para karşılığı verebiliriz. Bu rakam da 15 milyon euro'dur. Bunun dışında başka bir futbolcunun da içinde olduğu teklifleri kabul edemeyiz" dedi. Öte yandan Sneijder, "Galatasaray'da mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde yapacak işlerimiz var" diyerek ManU'ya kırmızı ışık yaktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.