Sneijder'de Umut Işığı

Son Torku Konya maçında girdiği ilk pozisyonda sakatlanan ve devreyi kapattığı bildirilen Hollandalı futbolcu derbiye yetişebilir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2013 13:35
Sneijder'de Umut Işığı

Galatasaray'ın, Torku Konyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Wesley Sneijder'in durumu netlik kazanmaya başlıyor.

KOPENHAG MAÇINDA OYNAMAMIŞTI
Hollandalı yıldız futbolcunun sakatlanmasının ardından sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Sneijder'in sağ arka adalesinde zorlanma tespit edildiği ve MR'ı çekileceği bildirilmişti. Tedavisine bu süre içerisinde devam edilen yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi 4. maçında Kopenhag deplasmanında tedbir amaçlı oynatılmamıştı.

MAÇ SAATİ BELLİ OLACAK
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde Sneijder'in forma giyip giyemeyeceği maç saatinde netleşecek. Ayrıca Galatasaraylı yıldız futbolcunun, dünkü antrenmanda İtalyan Teknik Direktör Mancini'ye oynamak istediğini ve kendini hazır hissettiğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.