Sneijder'den Şoke Eden Talep!

Galatasaray'ın, 45 gündür parasını alamayan Wesley Sneijder'e 15 gün içinde 1.2 milyon Euro ödemesi gerekiyor. Tecrübeli futbolcu, yıllık ücretinin 3.2 milyon Euro'dan 5 milyon Euro'ya, maç başı rakamının da 500 bin Euro'dan 750 bin Euro'ya çıkarılmasını

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2014 14:41
Sneijder'den Şoke Eden Talep!

Galatasaray’da patlak veren Wesley Sneijder krizi büyüyerek devam ediyor. 1.2 milyon Euro'luk alacağını 45 gündür tahsil edemeyen ve 31 Eylül itibariyle sarı-kırmızılı kulübün, futbolcularına borcunun bulunmadığına dair UEFA’ya gönderdiği finansal takip dosyasında imzası bulunmayan tek isim olan Wesley Sneijder ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; 2014 Dünya Kupası’nda başarılı bir performans ortaya koyan ve yeniden Avrupa futbol piyasasında ismi geçmeye başlayan Hollandalı yıldız, 2016’da bitecek sözleşmesini 2019’a kadar uzatmak istiyor. Ancak 30 yaşındaki futbolcunun öne sürdüğü şartlar Galatasaray’ı bir hayli düşündürüyor.

MENAJERİ BASTIRIYOR
Sneijder 1.5 sezon önce Inter’den, Galatasaray’a gelirken yıllık 3.2 milyon Euro garanti para, 3.9 milyon Euro imza ücreti ve maç başına 25 bin Euro (yıllık 500 bin Euro'yu geçmemek üzere) karşılığında 3.5 senelik sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli futbolcunun 1 senede kazandığı para 4.8 milyon Euro'ya denk geliyordu.

Wesley Sneijder’in öne sürdüğü yeni şartlar ise Galatasaray’da keyifleri kaçırdı. Sözleşmesi 2016’da bitecek olan Hollandalı futbolcunun istediği protokolle geliri 5 milyon 750 bin Euro'ya kadar çıkacak. Sneijder’in menajerleri tarafından sunulan şartlara göre Hollandalı futbolcu, yıllık garanti ücretinin 5 milyon Euro'ya çıkarılmasını ve maç başı parasının ise 500 bin yerine 750 bin Euro'da sabitlenmesini talep ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.