Sneijder'in Fiyatı Belli Oldu

Adı sık sık Manchester United ile anılan Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in bonservis bedeli belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2014 12:03
Sneijder'in Fiyatı Belli Oldu

Hollandalı yıldız takımdan ayrılmak isterse sarı-kırmızılılar "Kal" demeyecek. Ancak Cimbom'un şartı 'çileğin' istenen parayı getirmesi.
Wesley Sneijder... Başkan Ünal Aysal'ın Drogba ile meşhur çileklerinden biriydi. Hollandalı yıldızsakatlıklar ve sol kanada hapsedilmesi nedeniyle beklentileri tam olarak karşılaşamadı.

Cimbom da önümüzdeki sezon kadrosunu yapılandırırken 30 yaşındaki futbolcuya 'Olmazsa olmaz' gözüyle bakmıyor. Sneijder takımdan ayrılmak isterse oyuncuda ısrar edilmeyecek. Ancak sarı-kırmızılıların bir şartı var. Kadrodaki 'en değerli parça' olarak görülen Sneijder'in Florya'dan çıkışına 15 milyon Euro getirmesi halinde izin verilecek.

Sneijder'in adı şu günlerde sık sık Manchester United ile anılıyor. Kırmızı Şeytanlarda David Moyes'in ayrılığı sonrası koltuğa Hollandalı Louis Van Gaal'in oturması bekleniyor. Van Gaal'in de vatandaşı Sneijder'i ManU'ya götüreceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.