Sobadan Sıçrayan Kıvılcım Yaşlı Kadını Yaktı!

Gülistan Mahallesi’ndeki evinini odasında dinlenmekte olan 83 yaşındaki yaşlı kadın, sobadan sıçrayan alevler nedeniyle yandı. Yaşlı kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2013 09:36
Sobadan Sıçrayan Kıvılcım Yaşlı Kadını Yaktı!

Isparta Gülistan Mahallesi’nde yaşayan 83 yaşındaki yaşlı kadın, odasındaki sobadan sıçrayan alevlerin arasında kalarak yandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi yanıklar bulunduğu tespit edilen yaşlı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

yangin---ic-1-.jpg

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgilere göre, olay önceki gece Gülistan Mahallesi’nde meydana geldi.

yangin---ic-4-.jpg

Mahallenin 2821. sokağındaki 30 kapı numaralı evde, gece yarısından sonra yanık olan sobadan sıçrayan alevler, önce zemindeki halıyı ardından da 83 yaşındaki Hatice Aksoy’un bulunduğu yeri tutuşturdu.

yangin---ic-3-.jpg

Sobadan sıçrayan alevler nedeniyle çıkan yangın birden bire büyüdü.
İddiaya göre alevler, odasında dinlenmekte olan yaşlı kadının ayakları ile vücudundaku çeşitli uzuvlarında yanıklar oluşmasına neden oldu.

yangin---ic-2-.jpg

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis Ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaşlı kadını Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk etti.

Hayati tehlikesi bulunduğu belirtilen Aksoy’un tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.